Zane ([info]70kg) rakstīja,
@ 2024-07-09 04:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"I have faith in nights."- Rainer Maria Rilke

"I love the night passionately. I love it with all my senses: I love to see it, I love to breathe it in, I love to open my ears to its silence, I love my whole body to be caressed by its blackness." - Guy de Maupassant

...vēl naktīs patīk arī tas, kā tās aizejot atstāj debesu pamalē dziestot dziesmas, kas neizklausās kā dziesmas, bet kā kaut kas cits, kas ar mani vēl it kā nemaz nav noticis, piemēram, kā pieskaršanās ezera dzelmei vai kā tā trauslā, kuģa vrakam vai taureņa spārniem līdzīgā sajūta sapnī, kad piedejoju klāt pie pašas aizas maliņas un ieskatos sejā tādam tukšumam, kuram nav ne sākuma, ne beigu. kaut gan arī tajā, kā pēkšņs nomods pēc šiem sapņiem par mani tikai garšīgi pasmejas, kaut kas ir.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]70kg
2024-07-09 05:44 (saite)
nupat skaisti bija tas, kā nakts padevās, atstājot tikai manis pašas ziņā manu kluso dungošanu. tas bija kaut kas tāds bez vārdiem, uz aaaaa vai uuuu dungojams. bija žēl, ka Tevis nav te. iedomājos, ka Tu būtu varējis kaut ko līdzīgu iepūst savās mutes ermoņikās. šodien es gribētu būt zvaniņš, nevis kaut kāda uzpirkstene. es gribētu iezvanīt vasaras vidu, bet govij rezervē bija vienīgi amoliņa mēle. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?