Trešdiena, 28. Jul 2004, 19:38

Es grupas nosaukumā ieliku vārdu twang un mani sauca par klaunu, es grupas nosaukumā liku vārdu tears, un man nācās daudz raudāt. Es mīlēju no sirds un ar pilnīgu atdevi, manu sirdi samīdīja kājām un tad, noturot to par trauku lupatu, izmeta ārā. Es apšokējos par to, ka arī Filips ar Ivetiņu ir pašķīrušies, un osī ar savu lēdiju (viņi taču bija kopā vismaz divus gadus). Kas ar jums, cilvēki, notiek? Mans māsasvīrs teica, ka no viņa skolas biedriem ir tikai daži vēl palikuši, kas nav šķīrušies, bet Ādamam bija tikai viena vienīga Ieva... Ja daudz iet, var tālu aiziet, bet ja seko nepareizai kartei, var nomaldīties, ja daudz domā, var daudz izdomāt, bet ja klausās dumjus skolotājus, var sabojāt visu savu dzīvi. Ja Andrejs nomirs ātrāk par mani, es viņa bērēs centīšos uzlikt viņa mīļāko Green Day dziesmiņu. ;)

Trešdiena, 4. Aug 2004, 16:09
[info]2xt

a mozh vienkaarshi Tu neesi iisti sapratusi, ko jeedziens love sevii ietver?! :)

Trešdiena, 4. Aug 2004, 16:14
[info]hive

arii!!!!!!
bet vienalga pec maniem noverojumiem pat tie kuri izskataas pec perfect pair tikuntaa izjuk.Paskaties uz Phill un Ivetinjuu>man jau likas ka nu perfektakais paaris ever bet redz kaa gadaas...nee nu ok es veelu tev veixmi katraa zinjaa!

Trešdiena, 4. Aug 2004, 16:19
[info]2xt

es zinu pārus, kas ir kopā 20 un 40 gadus un mīl viens otru. ;)

Trešdiena, 4. Aug 2004, 16:24
[info]hive

es zinu ka mana vecmamma ar manu vecteevu tiesham nodzivoja koaa lidz naave vinjus schiira.Skaisti!!!un tomer neticu ka musdienu cilveki arii taa var.paskaties tv 5 raidijumu LAULATO NEUZTICIBA!jaa jaa tv victims esmu...bet personigi es neticu ka var visu muzhu but kopaa...

Trešdiena, 4. Aug 2004, 16:35
[info]2xt

un es tomēr ticu, ka var gan...

Trešdiena, 4. Aug 2004, 16:35
[info]hive

jauki!:)