Pirmdiena, 31. Maijs 2004, 17:44

Šodien beidzot pamēģinājām spēlēt arī ar Illegālu. Dziesma jau dikti skaista. Un Illegāls šo to skalo, bet... Labā roka vēl daudz, daudz jātrenē.

No rīta neliels strīdiņš ar kādu, kas ai neko.

Pirmdiena, 31. Maijs 2004, 22:54
[info]new_punk

tu doma ka shamajam jatrenee kiip aatrumam lai shamias wareetu izspeeleet?

Otrdiena, 1. Jun 2004, 09:23
[info]2xt

Nu, arī ātrums, bet galvenais, pirmām kārtām jāiemācās precīzi spēlēt, izjust stīgas. Ar kreiso roku viņš ļoti, ļoti labi dara, kas jādara, bet roku, kas ir atbildīga par ritmu, diezgan haotiski darbojas (pagaidām).

Otrdiena, 1. Jun 2004, 09:31
[info]new_punk

nu wis jau naax ar laixu newar jau wisu wienaa reizee :))) gahn shamias pieshausies un "izjutis stiigas " :))) taa lux .. laj jums tur A F I G E N A jauxi speelejas ... LDJS

Otrdiena, 1. Jun 2004, 10:09
[info]2xt

Nu, jā. Īstenībā šitā bija pirmā reize, kad mēģinājām ar Illegālu, nezinu, kā viņam ies ar izaugsmi. Bet par Andray varu teikt, ka viņš pa šito pusotru nedēļu, cik ilgi mēs ar viņu strādājam, viņš ir pamatīgi progresējis. Ja tā turpinās un nezaudēs apņēmību, tad jau viss būs o.k.

Savukārt Illegālam vajag mācīties daudz mazāk, nekā Andrejam, viņš skalo gan solfedžo, gan ritmu, gan dzirde viņam laba, un ar kreiso roku labi darbojas. Bet ar kreiso jāuzkačā visādi ritmiņi. Un viņš jau tagad zin, kas viņam vajadzīgs, tāka, ja viņš ar tādu pašu apņēmību kā šobrīd Andrejs pieķersies tai lietai klāt, viss būs baigi, baigi o.k.

Bet vēl problēma ir ar gičām...
Illegālam būs mana giča, viņš no manis pacels uz pusēm ar Kamieli, bet Andrejam gan tā ir liela problēma... Jālūdz par to!

Otrdiena, 1. Jun 2004, 17:35
[info]new_punk

aghaa./.. ieprejoshu man jau nau gruuti bet tixaj priex paliidzeet jaunajaa projexta FT ;))))

Otrdiena, 1. Jun 2004, 17:39
[info]2xt

vienīgi. tas nav nekāds projekts. tā ir grupa. ;)

Otrdiena, 1. Jun 2004, 23:21
[info]new_punk

pofix kas taz i bet ja kas waru paliidzet ja wajag :))))

Otrdiena, 1. Jun 2004, 14:48
(Anonymous)

nejuuties atkal mazliet iegraabies attieciibaa uz mani? :]

/illegal/

Otrdiena, 1. Jun 2004, 15:23
[info]2xt

nea :) nemaz. bet es tikai zinu, ka daudz darba (īpaši jums diviem ar andreju... ), bet iegrābies nejūtos necik. nenormāli iefanoju, ka var būt grupa, kura jau pirms grupas ir draugi, nevis tiek izveidota mākslīga draudzība, kā tas nedaudz bija ar Visturu...