1diena

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:06: Vse mi ļuģi, vse mi čeloveki...
Ja man liktu sevi raksturot, man būtu baigi jānopūlas. Esmu tipisks dvīnis šī vārda vistiešākajā nozīmē un nebeidzu pārsteigt pati sevi. Kā tas var būt, ka, piemēram – baidos no augstuma, bet lecu ar izpletni, esmu kautrīga, bet tajā pat laikā tik izvirtusi, cienu komfortu un mīkstu beņķi zem dibena, bet triecu sevi pa purviem un mežiem. Vēl man riebjas iepirkties, bet tā patīk pucēties un es mūku no tiem, pēc kā tik ļoti ilgojos. Vai te ož pēc personības dubultošanās? Nekādā gadījumā. Savējie sapratīs.
...
Vakardiena.
- Eu, es pareizi saklausīju??? Kopš kura laika Tevi interesē veikali?
- Tu par mani vēl tik daudz vēl nezini. Iedomājies es pat dažreiz ēdu, guļu un eju iepirkties:)) Paskat, - 50%...nu ieejam, ieejam!
Mmm, labāk kā bija gaidīts, te ir viss pa smuko – peldkostīms ar ķirsīšiem, svārki ar magonēm. Skats aizķeras pie samtīgas žaketītes, izskatās tieši kā man radīta...Tom Tailor...no Ls 59,90 nocenota uz Ls 15,00...
- Klau, a kas ir Toms Tailors???
- Jēziņ, vai Tu reiz liksies mierā? Nu baigais džeks bija tas Toms, ja varēja uzlikt tādu cenu drēbes gabalam. Pērc nost to savu žaķetīti un laižam.
...
- Tev tagad lieki Ls 45,-!
- ???
- Nu ietaupīji, pērkot ar atlaidi! Tu šovakar uzsauc, vai ne?
- Sapņo vien:))
Pārvedu Tomu mājās un iekāru skapī.

Comments

[User Picture]
From:[info]laciz
Date:2. Jūlijs 2006 - 16:36
(Link)
Hi Hi, tad Tu tagad ar Tomu vienaa skapii dreebes glabaa! ;)
[User Picture]
From:[info]1diena
Date:5. Jūlijs 2006 - 15:31
(Link)
Jāpērk ar steigu otrs skapis :))
Powered by Sviesta Ciba