Anime alkoholiķi's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 24th, 2005

    Time Event
    4:21p
    Aim bek
    Vai kāds šaubījās? Ja nu vienīgi es.
    Vakar lieliski salupījāmies ar jauno darbinieci piedarba gādūzī. Duraki, ka balzamu. Nez, trīsdienu moraļņiki nostrādāja, vai kas...
    Bet!
    Esmu atklājis vietiņu blakus darbam. Klasisko - mazs veikaliņš ar mazu kafejnīcu, respektīvi, kādas piecas pudeles un lete, kur uzlikt balto plastmasas glāzīti.
    Vēl esmu atklājis ātro paģiru superkokteili, kuru var izdzert vienā rāvienā un, turklāt, tādā kondīcijā, kad tīru vodku vēl ir ļoti grūti dabūt lejā - 50g vermuta (martini neiederas, labāk kaut ko no šitiem pašiem Filipetti un taml) + 50g vodkas. Kopā, protams. Strādā ideāli. Vodka uz fiziku, vermuts uz galvu. Rekomendēju, tikai neaizmirstiet - tas ir šots!
    Turklāt!
    Pirmo reizi šajā vietā dzēru šo daiktu pirms nedēļas. Šodien atcerējos, aizeju, sāku lēnā, nogurušā balsī savu sakāmo - maaan voodkuu..., pārdevēja_mani pārtraucot_ - jā, jā, ar vermutu! Esmu gatavs saderēt, ka tajā tošņilovkā esmu pirmais, kas tādu kokteili dzer, tātad - viņa mani atcerējās. Tagad galnais neskūties. Ak jā, tas maksā 48 santīmi. Iepriecinoši. Pat ļoti.
    Vēl viens "Ak jā" - kad gāju ārā, pie veikaliņa tieši tobrīd bija pieparkojies vīrs ar ķerru (tukšu) un gāja iekšā nepārprotamos nolūkos. Tāda veca, daudz lietota ķerra. Tiešām nevainojami noparkota pie veikala logiem.
    6:03p
    sazin
    taaks. 6dien notiks eksoperiments.
    njemot vera to, ka kaa orgkomitejas loceklim pieklaajas, 6dien doshos uz Siguldu, "Audi quattro snow party 2005" paralelaa slaloma eventu un SALSHU tur, jo reaali mans darbs ir pashaa saakumaa un beigaas un pa vidu tikai jeela paliidziiba atbraukushajiem zhurnaalistiem tualeti atrast (we point our finger... eeeee.... that way...), tikko no koljegas aizlieneeju blashkji ar ceelu virsrakstu "kaspars".
    tajaa lieshu rumu.
    savukaart eksperiments sastaav no taa, kaa vareetu rums iet pie sirds kaln gaisaa un kaada tam vareetu buut iedarbiiba... adekvaata, neadekvaata...
    nu tobish taa.
    kin-dza-dza

    << Previous Day 2005/02/24
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba