|
Apr. 28th, 2011|01:15 pm |
biskvīttorte jācep. normāli daudz olas var iztērēt. ja neesi cepis, te viss tā soli pa solim.
bet nu nekas jau vienkāršāks par omleti: 2 0las 1 ēdamkarote skāba/salda krējuma vai tīrkultūras sāls pipari un kastur pēc personīgiem ieskatiem.
plas ar to piena produktu sakuļ un lej uz karstas pannas(eļļu vajag ta lai var redzēt ka ir uz pannas:) cep zem vāka. kad augšpuse tiko sarecējusi griež rinķī(šito var sanākt patrenēties) un nekavējoties uz pus omletes izkārto pildijumu.
klasika pildījumam ir sier, tomāti, svaigs baziliks. kruta ja virtuve uz palodzes ir saaudzēti loki. bet der tur viss kas liekas ēdams kopā ar olu.
tā kā pildīšanai nav daudz laika - tas jāsagatavo iepriekš. nu tur sīpolus, burkānu, šampinjonus apcep un sagriež sarīvē ko vajag. bon appetit!
|
|