10. Maijs 2009 @ 20:05 Rabarberu kvass
Nu, laikam visveiksmīgākais projekts. Tikai aizmirsās, ka katliņam vāku labāk virsū nelikt! Visa virtuve sāka ļoti rabarberiski smaržot, kad plīts pārklājās ar kārtiņu sārta šķidruma. Tad tik vien tās ķēpas kā pārkāst citā traukā, izšķīdināt cukuru un gaidīt, kad varēs likt klāt raugu. :)

~~~upd~~~

Sassodītias sausais raugs! Un kā lai tagad saprot, cik no tās paciņas bērt klāt? Recepte saka: 25 gramus. Uz paciņas rakstīts: 14 grami. Man ko, toč 2 paciņas?!!! Kaut kā daudz liekas, pārāk daudz pēc daudzuma. Piebērsim ka puspaciņu un no rīta raudzīsimies, kas būs sarūdzis. Negribas, lai tā brāga pēc rauga garšo.
About this Entry