|
Februāris 13., 2015
18:34 Dobelē viena dāma cep TIK jau nu gardu maizi! Pirmo reizi nopirku pieklājības pēc (mazpilsētas laime un prieks - kauns nepirkt no teorētiski zināma cilvēka, kurš tik sirsnīgi Tev grib kaut ko notirgot). Toreiz stiepu mājās un domāju, kāda vella pēc es nopirku tik dārgu maizi? Kas vispār pērk tik dārgu maizi? Vīram nevar teikt, cik maksāja tāds maziņš gabaliņš... Labi, bio-eko-šmeko, bet, būsim godīgi, mani tas ne pārāk satrauc. Taču, kad vakarā piekodām klāt manu pirkumu draudzenes ciema kukulī vestajam Čederas sieram... Mmm... TIK garda! Ar visādām sēkliņām. Kā tāds sāļais cepums. Garoziņa vien kā našķis. Šodien nopirku jau apzināti un krietni vairāk.
|
Comments:
| From: | str |
Date: | 13. Februāris 2015 - 18:54 |
---|
| | | (Link) |
|
kā sauc cepēju??
Nezinu. Bet varu rīt piebraukt tirdziņā un paņemt vizītkarti. Bija, bet nepievērsu uzmanību. :)
| From: | str |
Date: | 13. Februāris 2015 - 18:59 |
---|
| | | (Link) |
|
bet ir ir tā mājceptā garšīga:)
ō, jā. man pat dēls kā tādu našķi dīc. :)
| From: | elina |
Date: | 13. Februāris 2015 - 21:03 |
---|
| | | (Link) |
|
pilnīgi siekalas saskrēja :) |
|
|
Sviesta Ciba |