café con chocolate negro y helado - the best moments of Sahara nights [entries|archive|friends|userinfo]
ar bez ka

[ website | immerse your soul in love ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

the best moments of Sahara nights [29. Dec 2006|02:05]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[in:side |miers]
[out: |lila downs/la tequilera]

paņem kafijas kārbu ar Meksikas saules pielietām fazendām, uzsildi avota ūdeni līdz 97°C. ar tējkaroti ieber precīzi 2 karotīšu tilpuma kafijas daudzumu Ķīnas porcelāna tasītē, virzot strūklu pulksteņrādītāja virzienā, pielej karsto ūdeni, atstājot 1.5 cm brīvus līdz zeltītajai tasītes maliņai. uzliec uz apakštasītes 1 paciņu Austrijas restorānu cukura, pārliecinies, vai osiņa ir precīzi 90° leņķī pret galda malu, tad pievieno aptuveni 2 ml meksikāņu kafijas liķiera un 3 ml 15% tauku satura saldo krējumu. paņem tējkarotīti un 4 reizes pretēji pulksteņrādītāja virzienam samaisi tasītes saturu, reizē koncentrējoties uz kafijas horizontālā līmeņa nemainīguma saglabāšanu.

seat back 'nd relax.
un baudi.
Linkknives out!