|
Augusts 3., 2008
14:12 Jūs nevarat iedomāties, ko es tikko izdarīju! Labi, jūs (lai cik netverama šāda uzruna arī nebūtu) varbūt vēl varat, bet es pati lāga saprast nevaru. Tātad - es tikko iesālīju gurķus. Kad vecāki un māsa aizbrauca, mamma man uzticēja nolasīt gurķus un vēl arī iesālīt. Un to es arī šodien izdarīju, lai arī sālītus gurķus nekad neēdu. Bet process ir visai aizraujošs.
|
Comments:
From: | shi |
Date: | 3. Augusts 2008 - 14:24 |
---|
| | | (Link) |
|
pastāsti pat to procesu. tā kā es neesmu nekad sālijusi gurķus, radās interese pēc šī pousta izlasīšanas, kā Tu to darīji :)
| From: | uwa |
Date: | 3. Augusts 2008 - 14:39 |
---|
| | | (Link) |
|
Nolasīju gurķus, nomazgāju, ieliku spainītī. Pārbēru pāri un iekšā iemaisīju upeņu lapas, diļļu kātus, uz pusēm pārgrieztas ķiploku daiviņas un lēju virsū sālsūdeni - uz litru ūdens divas ēdamkarotes sāls. Tas arī viss, noliku to spainīti koridora stūrī.
| From: | uwa |
Date: | 4. Augusts 2008 - 12:49 |
---|
| | | (Link) |
|
Ā, bet tie gurķi fiksi jāēd nost, nav paredzēti ilgai glabāšanai. |
|
|
Sviesta Ciba |