M.A.S. |
[24. Feb 2009|12:27] |
* maize - pārsvarā bulciņu veidā * piens - daudz. Jo īpaši biezpiens ar krējumu * olas - bērnība Ķekavā, tapēc arī ne pārāk. * gaļa - visos pieejamos daudzumos un sagatavošanas veidos. Tiesa, vislabāk steiks no vienas konkrētas valsts gotiņām. * alus - reti * sula - vīnogu, vēlams, vismaz 4 gdus veca * vīns - Ļoti, ļoti garšo Argentīnas vīni, īpaši no Malbec vīnogām, tai pat laikā cabernet sauvingon neiet iekšā. * stiprais alko - rums * pikantie spaisi - nav gan spicy, bet jalapeno vai piri-piri * zivis - visas, izņemot lasi un karpu. * zupas - skābu kāpostu zupa, kuru pats vāru. * ēdiena gatavošana - jebkurā diennakts laikā * saldie ēdieni - arvien mazāk. * našķi- atsevišķi nevaru nevienu nosaukt. Bet neatsakos. |
|
|