|
Septembris 29., 2010
21:40 Visur citur ir forši, bet mājās ir vislabāk.
|
Comments:
| From: | elina |
Date: | 30. Septembris 2010 - 17:05 |
---|
| | | (Link) |
|
vai ne labi,ka tu atpakaļ ;)
re ku pie skukas komenteetaaja recepti uzraxtiijusi:
Flaans: izveelas kraasns droshu, mazu traucinju (glaaziites tipa). Tik, cik saldaa porcijas grib, tik traucinjus piepilda ar pienu, piemet tik pat jeelas olas, tik eedamkarotes cuura un tik pat kaneelja bishkuciishus. Visu puto, liidz saputojies. Traucinja dibenaa iespiezh drusku karameles vai shokolaades siirupu, un lej virsuu saputoto. Traucinjus ieliek pannnaa/cepeshkraasns plaatee ar malaam, kuraa var ieliet uudeni. Ielej uudeni, ieliek traucinjus, un liek uz min. 25-30 cepeshkraasnii, temperatuura 150-170. Njem aaraa, kad viss sareceejis. Tad liek ledusskapii. Pasniedz traucinju apgaazhot otraadaak, taa lai karamele, shokolaade notek.
man nav ne jausmas, kas tas ir. kaut kaads saldais :) varbuut Tev noder
| From: | uwa |
Date: | 1. Oktobris 2010 - 17:47 |
---|
| | | (Link) |
|
Būs nākamreiz jāizmēģina. |
|
|
Sviesta Ciba |