gandrīz gandrīz ideālas vakariņas - Post a comment

Mar. 18th, 2012

[info]special_k

08:23 pm - Atskaite par #1, pusdienas 3 pie MaKo

Kopumā, manuprāt, vakariņas raksturoja divi vārdi: ģimeniski un nepretenciozi.userinfoMaKo un userinfoPutnelis viesus prot uzņemt. Zivs zupa man likās interesanta ar to, ka tā bija taisīta ar piena piedevu (tādu, šķiet, iepriekš nebiju ēdis). Lašmaizīšu lielā vērtībā bija pašceptā maizē. userinfoMaKo gan sūkstījās, ka lasis garšojot ne gluži tā, kā viņš to bija iedomājies, bet, tā kā es nezināju, kā viņš to bija iedomājies, man garšoja ļoti labi. 


Kā sociālo aktivitāti userinfoMaKo bija iecerējis filmas skatīšanos, tomēr to vakara iespaidu spilgtumā ir pārspējusi neplānoti radusies iespēja uzzināt visādus sīkumus par lego kosmosa radījumiem un kopīga viņu lidojumu (krišanu) novērošana namatēva vecākās atvases pavadībā. Vakara gaitā mājā saradās visai padaudz ciemiņu. Visi noskatījāmies divas filmiņas par Lāčradzi jeb Bubuli, ko userinfoPutnelis mums visiem arī izteiksmīgi deklamēja. Nu jā – un arī daudz Saimona kaķa video. Un kaut kad galdā tika celts arī cepetis. Tiešām lielisks, ar visām piedevām. Debesmannā vairs īsti neatceros, tas nozīmē, ka garšoja tieši tā, kā debesmannā ir jāgaršo. 

Tad nolēmu doties mājup. Neskatoties uz laipno piedāvājumu aizvest mani uz centru, nolēmu turpināt kultūrvēsturisko ekskursiju un gāju uz autobusu. Brīdī, kad pirms Bolderājas autobusu pieturā gaidīja bariņš jauniešu (vienam no tiem pār seju bija melna maska, kas atsedza vien acis un muti), kas visai bravūrīgi iekāpa autobusā, jau sāku pārdomāt, vai nevajadzēja pieņemt transporta piedāvājumu, tomēr viss beidzās labi. Nokļuvu laikam kaut kur netālu no Imantas, tad vēl nedaudz pamaldījos un jau biju centrā. 

No abām iepriekšējām vakariņām šīs atšķīrās ar to, ka saimnieks nebija centies taisīt ko mega izsmalcinātu/eksotisku. Relatīvi vienkāršs ēdiens, kas bija pilnībā harmonijā ar pašu tā gatavotāju, vidi un noskaņu. Man ļoti patika. Paldies userinfoMaKo par gandrīz gandrīz ideālajām vakariņām! 

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: