gandrīz gandrīz ideālas vakariņas - Post a comment

Jan. 16th, 2012

[info]vilibaldis

11:03 am - #2 svētdiena Nr. 1

dadadadam kvartets nummur 2 vakar atklāja savu izēšanās kampaņu. Laipnā namamāte tati, vietā ar brīnišķu ainavu kurā līdz šim nebija nācies būt.
pirmais - salāti burvīgi. sātīgi un patiesībā man ar tiem jau būtu pieticis. sīkos akmentiņus jau sametu privātajā dārziņā, tā kā publiski neatkārtošos:) palaižam vaļīgāk josas sprādzes un murrājam labsajūtā, piemeklētais vīns garu dara vieglu un pasauli rožainu.
bēēēēt tas nav viss nāk arī pamatēdiens. Drusku šašļūku, jo tās ir grūbas, viena no retajām lietām, kas man ne pavisam neiet pie sirds, bet visu par laimi glābj ķirbja klātbūtne un bekona čipsīši ekselenti, bija gana gardi. Saimniece gatavot prot un pat neēdamas lietas par baudāmam padarīt, tāds ir šī brīža secinājums.
Un tad nāca gadsimta izklaide(!) duraki. Atceramies spirgtos skolas gadu stāstus un laiks paiet nemanot. Saules pielieto lauku aiz loga nomaina zvaigžņota nakts, bet mēs tik sitam un padodam utt. Paldies šis bija patiesi lieliski tik daudz smieklu un kaislību sen nebija piedzīvots! Paldies lieliskajam džentelmenim kurš neļāva dāmām zaudēt...
Šampanietis, deserta kūka un kapeja pielika ideālo punktu uz "I".
Paldies namamātei un kompānijai vakars bija patiesi lielisks, turpinam pēc nedēļas manos platuma grādos.

Kopistiski smejot un ņemoties vakar gan nācām pie viedokļa, ka īsti nejūtamies kā sacensībā, bet patiesi un no sirds vēlamies baudīt mirkli un iepriecēt citus tālab neredzam jēgu atzīmēm un kāda līdera izbīdīšanai. Turklāt mūsu lieliskajā kompānijā atklājās pavārmākslas profesionālis kura sniegumu ar nepacietību gaidīsim. Tamdēļ ir priekšlikums pēc šīs kārtas beigām varbūt veikt rotaciju kompāniju vidū vai arī radīt mega vakariņas visiem darboņiem kopā. Ideja ne tik vien gastranomiskajās baudās, bet arī jaunās pozitīvās izklaidēs un komunikācijā.

Read Comments

Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: