Jaunums: adidas piedaavaa savu televiiziju adidas.tv 

piektdien, 6.03.2009 @1:46 pm | Dūdiņ'

Sveiki!

adidas uzsaacis piedaavaat ekskluziivu adidas.tv - video izplatiishanas platformu, lai nodroshinaatu cilveekus ar iedvesmojoshu un aizraujoshu saturu, kuru juus varat pievienot savai profila lapai, savam miiljaakajam blogam, ka arii adidas.com.

adidas.tv piedaavaas plashu kolekciju ar dazjaadiem video, tai skaitaa intervijas ar adidas vadoshajiem atleetiem, pasaakumu atspoguljojumus, kaa arii jaunaakos video no dazaajaam reklaamas kampanjaam. Lietotaaji arii varees izveidot pashi savu adidas.tv kanaalu un pielaagot tieshi sev , izmantojot My TV, kas ljauj lietotajiem un galvenajiem adidas partneriem skatiities un mekleet, izveeleeties un ievietot savu miiljaako adidas.tv tados portaalos kaa Facebook un citos, tai skaitaa juusu personiigajos blogos.

links uz adidas.tv:
http://www.adidas.tv/

Kaa pirmie tur ir pieejami adidas Originals House Party video, kur adidas Originals ziimola 60 gadu jubileju adidas Originals stilaa atziimee taadas slaveniibas, kaa Deivids Bekhems, Keitija Perija, Kevins Gaarnets, Misija Eliotta un Marks Gonzaless, kaa arii adidas Basketball un adidas Football video.
CannibalSmith (cannibalsmith)
Sadedz ellē, spamer! | CannibalSmith (atbildēt)

piektdien, 6.03.2009 @3:06 pm

Sadedz ellē, spamer!
CannibalSmith | anonīms (atbildēt)

svētdien, 8.03.2009 @2:42 pm

tev laikam nopietnas probleemas!

nu un? labi, tagad zinu par adidas tv . nenomiru jau no taa!