Par s1 un s2 sist. Ar bildēm. 

sestdien, 6.08.2005 @5:38 pm | Diamond dog

Bildes:


Jautājums: Kā, var pirmo variantu uztaisīt ar S2 sistēmu? Tiešāk: Melno border, table pabīdīt pa kreisi un bg pa labi, apakšējā stūrī?


Jautājums nr.2: Kāpēc S1 sistēmu rāda IE, bet Firefox utt. nerāda?

emm, grūti tā īsi.. | tidliibums (atbildēt)

sestdien, 6.08.2005 @9:59 pm

emm, grūti tā īsi atbildēt, jo īpaši nezinot, cik daudz Tu par HTML, CSS un cik daudz par stiliem zini. Bet rādīšana/nerādīšana nu nekādi nav S1/S2 darīšana. Tie stili ir tādas kā programmas, kuras darbojas uz Cibas servera, un kuru darba rezultāts ir HTML. Un tas HTML arī ir tas, kurš rādās vai nerādās. Ja kaut kas nerādās, tad kaut kas iekš Tavas lapas HTML ir ne tā, kā vēlies, vai arī vispār aplami, vai arī nesaprotami priekš kāda web pārlūka. Un jāsāk ar šīs nepareizības noskaidrošanu, un izdomāšanu, kā būtu vajadzīgs. Un tikai tad, kad tas ir skaidrs, tad jāmeklē iespēja iestāstīt tam S2, lai dara Tev vajadzīgo.

Bet tas viss prasa drusku iedziļināšanos, un vismaz minimālas zināšanas par HTML un (S2 gadījumā) arī par programmēšanas pamatprincipiem.

Tāpēc, ja tas viss ir tumša bilde, tad labāk vai nu papētīt, vai kāds cits no gatavajiem stiliem tomēr neder (nav pielāgojams caur konfigurācijas paneļiem), vai arī lūgt, lai kāds šīs lietas zinošāks to izdara.
Paldies! | Diamond dog (atbildēt)

svētdien, 7.08.2005 @1:49 am

Paldies!
Nav jau par ko :) | tidliibums (atbildēt)

svētdien, 7.08.2005 @1:54 am

Nav jau par ko :)