sapņojam


26. Septembris 2006

(bez virsraksta) @ 19:47

[info]likvidet:
Tags:

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]darkans
Date: 26. Septembris 2006 - 21:26
(Link)

mans minējums ir, ka, kad, lielā nogurumā, smadzenes vislaik cenšas aizmigt, bet cilvēks vislaik cenšas neļauties miegam, tad, ik reiz, kad cilvēks sapurinās ar domu "nedrīstu gulēt!", tad smadzenes tiek it kā "izrautas" no šīs slīdēšanas miegā un rada līdzīgu sajūtu kā mostoties pēc gulēšanas. Savkārt viss, ko smadzenes atcerās šajā "pusmiega" laikā atgādina sapni.

anyway, varbūt paeksperimentē ar BrainWaveģenerātoru? :)

From:[info]likvidet
Date: 26. Septembris 2006 - 22:30
(Link)
ojā, esmu to izmēģinājusi caurumcauri, kādu laiku pielietoju kā palīgu, lai izraisītu OBE.
starp citu, vienu reizi savai 11 gadīgai māsai iedevu paklausīties divdesmit minūtes vienu no tiem failiem(negudri darīju). neatceros, kurš tas bija, bet pēc tam viņa izturējās jocīgi, staigāja riņķī apkārt pa istabu, apjukusi runāja apmēram tā - "kas, kas notiek, kur es atrodos, kā, lūdzu palīdzi, es sapņoju?" tas ,ko es gribēju pateikt - pēc tam, kad viņa "atgāja", mēs runājām un viņa atstāstīja tās izjūtas, kādas es šeit ierakstā rakstīju. savas nezināšanas dēļ es nemāku to izskaidrot, noteikti tur ir saistība ar brainwave aktivitātēm.
varbūt es nedaudz neprecīzi postā ierakstīju - man nebija tāds nogurums, ka gribas migt ciet, bija vienkārši slodze liela, tomēr uz miegu nevilka.