sapņojam


Reply To:

"mazā" atsauksme par šo tehniku @ 17:56

[info]neziniitis commented on [info]cannibalsmith's post in [info]sapnji:

Kādu laiku atpakaļ testēju uz pāris nedēļām. Aizmigt nevaru. Un ņemot vērā manu nespēju normāli un saprātīgi kontrolēt savu rīcību miegainos/ļooti nogurušos brīžos... Es vienkārši pagriežos uz sāna un aizmiegu <10 min. Man tas ir ļoooti labs veselīga miega ierosinātājs.

Izlaižot vēl papildus sīkumus par vizualizācijām un domām, mans paņēmiens - ielienu gulēt, guļu uz muguras kamēr jau nežēlīgi nāk miegs, tā ka gandrīz vai sāp. Pagriežos uz sāna un momentā aizmiegu. Nekādu bezmiegu, nekādas nespējas aizmigt. Ļooti labs.

Ietekme uz sapņiem? Nu nezinu. Es tādu nejutu, labi atceros sapņus, ja uz to koncentrējos, šis nepalīdzēja. Viens apzinātais sapnis bija, kad piekopu šo tehniku, bet tas drīzāk bija tādēļ, ka es kritu un tā gludi nolaidos uz zemes, ne nokritu (pāris dienas iepriekš izstudēti realitātes čeki bij). Kad lucid sapnis nepatika un vairs tos nevēlējos, bet aizmigšanas tehniku joprojām piekopu - nekādu lucid sapņu.

Tagad vairs šo nepiekopju, bet ja jau ir atgādināts, tad laikam atkal nopietni jāķeras klāt. Tagad pēc darba esmu tik pārgurusi, ka varbūt pat izdosies tā aizmigt :D
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.