sapņojam


31. Janvāris 2006

giant robots @ 07:39

[info]cannibalsmith:
Nosapņoju, ka esmu milzīgs robots un man jācīnās pret citu, daudz lielāku robotu. Es:
"Eeek!"
Un uzrāpjos uz skapjaugšas, lai mani nevar aizsniegt. :)

Jā, tā kā man tagad katru dienu lekcijas astoņos no rīta sākas, tad būs mazāk un sliktāk iegaumēti sapņi no manas puses. :(
 

Comments

 
From:[info]likvidet
Date: 31. Janvāris 2006 - 10:14
(Link)
izklausās pēc bērnības.
tu pirms gulētiešanas sev atgādini, ka no rīta jāatceras sapņotie sapņi?
starp citu aizvakar pirmo reizi mans astrālais uz dažām sekundēm izkrita(fīīīīu, tumsa gar ausīm tik nošvīkstēja) no fiziskā ķermeņa ārā, vot, ieinteresēji gan tu ar saviem out-of-body. :D
[User Picture Icon]
From:[info]cannibalsmith
Date: 31. Janvāris 2006 - 15:26
(Link)
Yesss! :)

Atgādināt pirms gulēšanas, lai otrā rīta atceros sapņus, neesmu mēģinājis. Šis paņēmiens ir rezultatīvs? Es zinu, ka pašsuģestija strādā, bet neesmu praktizējis īpaši.
From:[info]likvidet
Date: 31. Janvāris 2006 - 16:39
(Link)
palīdz nedaudz gan, un nav jau nemaz tik grūti aizverot acis trīs reizes nopietni sev pateikt: "no rīta atcerēšos naktī sapņotos sapņus"(galvenais sev noticēt). vēl labāk ir, ja arī starp ikdienas darbiņiem sev pa laikam atgādini, ka turpmāk savus sapņus atcerēsies skaidrāk. bet tas ir tikai kā vēlviens no plusiņiem sapņu atcerēšanās labā. nu ir jau tā, jo vairkāk tu nomodā par sapņošanu domā, jo veiksmīgāk viss ar sapņiem saistītais izdosies.
es tagad arī nedaudz ķēmojos ar brainwave entertainment kas itkā var palīdzēt vieglāk sasniegt out-of-body stāvokli. arī vienkāršai meditācijai noder.