sapņojam


Murdzinjsh @ 12:36

[info]panacea:
Shonakt plosiijaas peerkonja negaiss, mosh tamdeelj man bija murgiem paarbagaata nakts. Izstaastiishu spilgtaako.

Jau aizpagaashnakt es sapnjoju, ka MTV taisa konkursu, ka cilveeks pats var izdomaat jaunu raidiijumu. Es izdomaaju taadu, kuraa cilveeki tjipa vnk iet maajaas no darba, bet tur ir taads kaa tunelis ieriikots, kur divas izsiteejas tjipa moka tos cilveekus. Nu dara visaadas shausmu lietas (sit, dur, giljotinee), bet taa, ka nevienam pa iistam netiek paari nodariits. Jo taalaak iet pa to tuneli, jo augstaaks liimenis, jo trakaakas mociibas. Tas manis izdomaatais raidiijums arii tika palaists un es biju viena no pirmajaam, kam tur vaidzeeja iet. Es tjipa negribeeju, bet izgaaju un nebija tik traki.

Sheit es iisi noraksturoshu izsiteejas. Divas dzhuses. Viena tieva ar melniem matiem un sunja kaklasiksnu ap kaklu ar nenormaalaakajaiem tiem asumiem uz kaklasiksnas un blekja zobiem. Otra resna, skuutu galvu un ar taadiem pashiem nenormaalaakajiem asumiem kaa pirmajai uz kaklasiksnas - zobu vietaa. Un visaa tajaa tunelii tikai 3 kraasas - melna, peleeka, bruuna.

Nu luuk. Un tad shonakt tas viss iekraasojaas tumshaakos tonjos. Man akal bija jaaiet caur to tuneli, bet es tieshaaaaaaam negribeeju. Es vinjaam teicu, lai tak ljauj man iet, bet shamaas nee un nee un metaas tik virsuu. Es kaut kaa aizbeegu liidz taalaakam liimenim, bet tur man ar taadu vardarbiibu metaas virsuu (tjipa gribeeja caurumus veederaa urbt), ka es beegu apakalj uz zemaakiem liimenjiem, kur arii kko traku gribeeja dariit (neaceros, ko). Es meegjinaaju beegt, bet tad vinjas abas klupa man virsuu. Bet tur veel bija arii operaatoors, kam liidzi bija balva par piedaliishanos tajaa shovaa - milziigs maiss ar saldumiem. Es to saldummaisu izraaavu no rokaam un kraavu ar visu speeku tievajai pa galvu, taa ka vinja gar zemi nokrita. Un tad visi skatiijaas uz mani ar shausmiigi apainojoshu skatienu, jo "tas tachu bija tikai shovs". Bet man bija pofig un es maucu resnajai pljauku. Bet taa pljauka taa neforshi sanaaca. Un tad kaa filmaa es piekaartoju vinjas seju un maucu akal un akal, kameer pljauka smuki sanaaca. Man tas likaas baigais joks, bet uz beigaam vinja nezheeligi noskaitaas un taisiijaas sist man.

Tad es pamodos.

Peec tam aizmigu akal un naakamajaa sapnii visiem staastiiju shito sapni.