sapņojam


(bez virsraksta) @ 12:19

[info]likvidet:

spēlējos ar suni, tad viņš man cilvēka balsī saka, ka grib bučoties. kāds pastāsta, ka ar gēnu inženierijas palīdzību ir panākts, ka suns var pateikt dažus teikumus cilvēka mēlē. man saka, ka tas suns ir manas dzimšanas dienas dāvana, mana sejas izteiksme šokā, kāds prasa, vai esmu dusmīga, atbildu, ka nē, tikai ļoti ļoti skumja. dāvinātāji uzskata, ka esmu nepateicīga un labprāt vēlētos mani nogalināt.
naidīgā noskaņa saglabājas arī nākamajā sapnī, kur tētiņš un žurks grib piebeigt mani, dažādas nightmare ainas saplūst virpulī un galva griežas virpulim pa vidu, kā filmās rāda, pamostos nakts vidū un pēcāk bail atkalaizmigt.
 

īss sapnis @ 15:35

[info]idally:
mūzika: bbc news

Man ir daudz sapņu. daudz tādu, kurus pārstāstīt neesmu mēģinājusi. Un bija viens īss. Varbūt arī nebija īss, bet tajā notika tikai viens.
Es kādu laiku neēdu gaļu un arī nedomāju, ka atkal vajadzētu. Sapnī man bija bļodiņa. Uz to centrējās visa uzmanība. Tā bija pilna ar vārītas gaļas šķēlēm, kuras es pa vienai vien Visas apēdu..pamodos, bet bija tā slikti vispār to pārdomājot..nez nez kāpēc