sapņojam


27. Februāris 2013

(bez virsraksta) @ 12:56

[info]ieraksts:
mūzika: Brian Eno - Burning Airlines Give You So Much More

Ou, te skaidri redzams, ka pirms gulētiešanas skatījos kino pēc Bukovska motīviem, haha.
Sapnī bija tāda aina, kur slimnīcā/dzemdību namā ir palāta ar kaut kādiem pusurļikiem, pie kuriem atnākušas prostitūtas un viņiem ir baigā ballīte. Un ir viens tāds tumšmatains tipiņš treniņbiksēs, kurš ir tāds kā labais varonis visā šajā stāstā, lādzīgais puisis netīrā sabiedrībā, kurš pamanās sev ar nagu saskrāpēt acābolu, no kura tagad tek asinis (viens no daudzajiem wtf šajā sapnī), tāpēc viņš kopā ar savu vakara beibi dodas uz slimnīcas otru pusi apārstēt savainojumu. Viņi iet cauri pagalmam, ir nakts un ziema. Pagalmā notiek karnevālam/atrakciju parkam līdzīgas izklaides. Ir dažādas teltis un būdas, kur kaut ko var laimēt. Viņi iet garām būdai pie pašiem vārtiem, kur ar smagām ziloņkaula biljarda bumbām no ļoti neliela attāluma met pa stendu, kur jātrāpa tādām lodēm, kas atveras pēc trāpījuma un to iekšā ir serde, kas griežas. Viens ūsains tips ar nekārtīgi skūtu galvu trāpa pa visām un var izvelēties balvu. Balvās ir ģitāru pastiprinātāji un pedāļi no firmas "Tube-like" (loool:D ), dvd atskaņotāji un visādi štrunti. Vīrietis izvēlas vienu spuldzīti kartona kastītē un maisiņu ar zelta zivtiņām, kuras pēc idejas laikam ir sausās, aplejamās, kuras iemet akvārijā un tad tās atdzīvojas (dslfjksldg es nevaru, smadzenes, kamōn :D). Būdas saimnieks ir neizpratnē un piedāvā labāk ņemt dvd atskaņotāju, jo pienākas taču augstākās kategorijas balvas. Bet vīrs atbild, ka viņš nesaprot, jo viņam bērnībā gadījās ...(lūk, aizmirsu, viņš lietoja daudz labāku vārdu par "trauma") un rāda uz tādu kā izdilumu nekārtīgi noskūtajā galvā.
Vēl kaut kādas sievietes pie slimnīcas ieejas strīdas un viena pasaka otrai, ka "izskatās, ka jūs ejat dzemdēt kazu".
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: 27. Februāris 2013 - 14:10
(Link)
Aplejamās zivtiņas - spēcīgi. :D
From:[info]pashizgaazeejs
Date: 27. Februāris 2013 - 15:53
(Link)
visnotaļ spēcīgs nobeigums
[User Picture Icon]
From:[info]ieraksts
Date: 27. Februāris 2013 - 19:41
(Link)
tas ir apmēram kas tāds, ko es kopumā varētu izdomāt, ja gribētu uzrakstīt stāstu par kaut ko psihu, jo tas viss jau ir manā galvā, bet miegs ir vēl labāk - tev nekas nav jādara, sapnītis visu pats parāda!
From:[info]pashizgaazeejs
Date: 27. Februāris 2013 - 19:59
(Link)
mja, bišķiņ pa dziļu ierokoties akadēmiskajā vidē, laikam man vēl kādu laiciņu nenoredzēt neko tik aizraujošu. pēdējā sapnī, piemēram, uz kāpnēm ar biedriem dziedājām džinglu ar vārdiem "Statistics - why it still exists?". Burrrrļurr, jāgaida semestra beigas līdz tiem skaistajiem un aizraujošajiem sapnīšiem :D