relizes
.::.:. ::...::.
June 2008
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Jauns informatīvs portāls – ideāls palīgs izdevīgākā kredīta meklējumos – Kredītiem.lv

No 07. maija interneta vidē pieejams jauns informācijas avots, kurā apkopotas visas Latvijas bankas, kredītiestādes un to aizdevumu veidi. Pirmo reizi Latvijā vienkopus ir iespēja salīdzināt šo finanšu iestāžu piedāvātos kredītus un līzingus. Šī ir e-telpa, kurā ir iespējams izvērtēt un izvēlēties sev piemērotāko aizdevuma veidu, iegūt praktiskus soļus līdz aizdevuma veiksmīgai noslēgšanai, kā arī diskutēt ar citiem portāla apmeklētājiem. Tas ir pilnībā neatkarīgs projekts, kas nav nevienas bankas vai kredītiestādes produkts, tādēļ atspoguļo ziņas un informāciju, kas ir būtiska kredītu ņēmējam.
Portāls piedāvā:
pilnu Latvijas banku un kredītiestāžu sarakstu;
ērti atlasāmas bankas pēc izvēlētā aizdevuma veida;
kredītu kalkulatorus;
diskusiju telpu, kurā atbildes sniegs arī banku pārstāvji;
plašu informāciju par kredīta un līzinga veidiem;
salīdzināt visu banku piedāvātās kredītkartes;
kredītu skolu;
online pietiekšanos kredītiem u.c.

Daudzkārt presē izskanējis, ka Latvijā ir izteikts finanšu informācijas trūkums un gandrīz puse iedzīvotāju nav pietiekami informēti ar kredītiem saistītos jautājumos. Portāla mērķis ir maksimāli informēt kredītu ņēmējus un atvieglot izdevīgākā aizdevuma meklējumus. Tajā jau pašlaik ir apkopota informācija par gandrīz visām aizņēmumu iespējām Latvijā, kas turpmākā portāla darbībā tiks papildināta ar detalizētāku informāciju un daudz noderīgām niansēm, tajā skaitā šīs nozares profesionāļu ieteikumiem. Pašlaik tiek strādāts arī pie portāla versijas krievu valodā.
Banku pārstāvju viedokļi par HYPERLINK "http://www.kreditiem.lv"www.kreditiem.lv
Zanda Ķire, Parex bankas Kredītu produktu nodaļas vadītāja:

„Portāla veidotāji ir ieguldījuši milzīgu darbu un radījuši jaunu portālu, kas sniedz vispārēju pārskatu par dažādiem aizņēmumu un līzingu veidiem, kompāniju piedāvājumiem un novitātēm finanšu sfērā. Izveidotā sadaļa – kredītu skola - ir būtisks solis kredītņēmēju izglītošanā, kas tikai uzlabos banku pārstāvju un klientu sadarbību. Jaunais portāls ļaus daudzus neskaidrus jautājumus noskaidrot jaunajā e-telpā, tādejādi būtiski ietaupot laiku, kas būtu nepieciešams katras bankas piedāvājuma noskaidrošanai mājas lapās, zvanot vai tiekoties ar bankas pārstāvjiem. Novēlam kļūt par neaizvietojamu palīgu katram topošajam klientam!”

Maija Kristiņa, Latvijas Krājbankas Kredītproduktu attīstības vadītāja:

"Šis jaunais projekts Kredītiem.lv ir brīnišķīga iespēja potenciālajiem kredītņēmējiem uzsākt dialogu ar Banku un iegūt informāciju koncentrēti vienuviet par daudziem kredītu veidiem. Izveidotā portāla dizains ir izdevies mūsdienīgs un ļoti praktisks. AS "Latvijas Krājbanka" vārdā novēlam Kredītiem.lv ilgdzīvošanu, daudz apmeklētāju un raženu sadarbību!"

Edīte Arāja, Hipotēku bankas Sabiedrisko attiecību speciāliste:

„Mūsuprāt, šis projekts ir iespēja gan mums - bankai, gan iespējamajiem klientiem. Cilvēkiem, kas vēl tikai izzina Latvijas kredīta tirgu, šī būs laba izdevība iegūt pēc iespējas plašāku informāciju par banku piedāvātajiem pakalpojumiem. Sakām Jums paldies par cilvēku informēšanu, jo zinošs klients ir laimīgs klients!”

Current Music: Banjo & Violin-The Audreys-Between Last Night And Us