relizes
.::.:. ::...::.
June 2008
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Californication

Duhovnijs uzdzīvo TV6!

Sex, drugs, roc’n’roll... tāds ir jaunais TV6 seriāls Grēcīgā Kalifornija, kur galvenajā lomā plosīsies X-failu seksīgā zvaigzne Deivids Duhovnijs! Gaidiet! Skatieties! Kļūstiet atkarīgi! Grēcīga Kalifornija jau no 31.marta ik pirmdienu 22:00 TV6! Bez bremzēm!

Ķeram zaķus TV6!
Pietiek ķerstīt X-faila citplanētiešus, beidzot ir jāpievēršas kam saistošākam - zaķiem. Viņu vecumam, matu krāsai, rasei nav nozīmes – jo vairāk, jo labāk. Seriāla Grēcīgā Kalifornija galvenais varonis Henks Mūdijs (Deivids Duhovnijs) ir iedvesmu zaudējis rakstnieks, kuram sekss.. un vēl vairāk seksa.. ir līdzeklis pret radošo krīzi. Kā saka senais Kalifornijas ticējums* - Visa pamatā ir enerģijas nezūdamības likums:
- Pazaudēji iedvesmu? Nocopē meiteni!
- Nevari rakstīt? Nodarbojies ar seksu!
- Atbrīvo vergus? Atrodi verdzeni!

Grēcīgā Kalifornija Tev patiks!
Seriāla oriģinālais nosaukums Californication radies no vārdu savienojumiem California + Fornication (ārlaulības sakari). Slavens rakstnieks nokļuvis radošā un arī personīgā krīze - piecu gadu laikā viņš nav uzrakstījis nevienu rindiņu, ir zaudējis sievieti, ko mīlējis un ieslīdzis izvirtībās - narkotikas, alkohols un vienas nakts sakari. Tomēr viņš joprojām turpina ticēt, ka kādu dienu atgūs zaudēto ģimeni un spēs veiksmīgi darboties daiļliteratūrā.

Seriāla panākumi
Šī gada 14.janvārī tika dalītas Zelta globusa balvas un kā labākais aktieris televīzijas seriālā (žanrs: mūzikls vai komēdija) tika atzīts lieliskais un šarmantais Deivids Duhovnijs ar savu tēlojumu seriālā Grēcīgā Kalifornija (Californication). Seriāla režisors ir Toms Kepinoss un tas tika veidots 2007.gadā.

Seriāls, kas pārkāpj daudzas robežas! Grēcīgā Kalifornija jau no 31. marta TV6!
Bez bremzēm!

Current Music: Radio Paradise - DJ-mixed modern & classic rock, world, electronica & more - info: radioparadise.com