pīpes pīpētāji -

About  

Previous Entry 1. Feb 2005 @ 13:56 Next Entry
(ir doma)
From:[info]sirmike
Date: 9. Decembris 2009 - 14:43
(Link)
Sveiki,es aptuveni pirms mēneša iegādājos tīri labu pīpi (vismaz pēc manām domām) no dutch pipes-Big Ben par 29Ls sāku ar Mac Bare mixture modern danish blend tabaku (vieninieciņš) Tā man pa mēnesi izpīpējās,tagad paņēmu arī Mac Baren bet cherry ambrosia Mixture (divnieciņu) visu iegādājos vienā un tajā pašā veikalā ( galerijas centra tur tajā caurejamā telpveida ieliņā nezinu kā pareizi nosaukt ) veikalā laikam ''Cigars'' pirmais ko darīju konsultējos ar pārdevēju un tajā pašā dienā kad nopirku pīpi (tāpat arī pie reizes kompanjonu,tīrāmos un 10 filtrus) sāku arī rakties interenetā un atradu šo forumu,izstaigāj uvisam cauri,pirms pirmās pīpēšanas reizes ierīvēju plānā kārtiņā kausiņa iekšpusi ar medu,pirmās divas reizes pīpēju telpā..Nu darīju visu kā šeit atradu...Bet godīgi skaot tagad man ir radušies pāris jautājumu uz kuriem es ceru jūs varēsiet atbildēt.
1.Pēc tam kad esmu pīpējis pīpi vnk nenormāli smird (vismaz tā saka apkārtējie kas ir smēķētāji un arī tādi kas nē) reāli no cigaretēm nesmird pat uz pusi pat ne uz trešdaļu tik ļoti kā no pīpes.
2. un bez tā mana pīpe nenormāli smird pēc ''benčikiem'' xD nezinu kādēļ jo mainu tos ik pēc katras otrās maksimums trešās pīpes,bet tie ir nedaudz slapji,pilni ar darvu un Drausmīgi smird
3. bez tam lasīju ka esot iespējams pīpēt 60-90 minūtes no vietas..Nu man rekords laikam tā lai pīpe nenodziest bija knapi 25 minūtes :( es nesaprotu kā to var dabūt gatavu??
4.Lasīju ka kruti skaitās ar sērkociņu piepīpēt ar pirmo vai otro reizi,nu man tagad patstāvīgi sanāk ar pirmo :) (no sākuma gan ar 4-5to) :D
[User Picture Icon]
From:[info]doomed
Date: 9. Decembris 2009 - 18:08
(Link)
sveiks, atbildot uz jautājumiem.
1. nav īsti saprotams, kas tieši smird, bet visticamākais tā ir tabaka. pīpē sadeg daudz vairāk tabakas, tāpēc arī smarža (vai smaka kā kuram tīk) ir vairāk.
2. tā vienkārši ir, samierinies ar to. testa pēc pamēģini ielikt cigatetes izsmēķi kabatā uz kādām pāris stundām un salīdzini, kurš smird vairāk.
principā filtri ir jāmaina pēc katras pīpes, taču pēc pirmās tie parasti ir samērā "mazlietoti" ja vien tabaka nav ļoti darvaina. filtrus labāk uzreiz izmet kaut kur laukā, nevis virtuves miskastē :D
3. pīpes piebāžšana ir māksla un atbilde uz šo jautājumu.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba