pīpes pīpētāji - Komentāri

About Komentāri
1. Februāris 2005 - 15:47
doma tāda, ka jaunā pīpē pirms pīpēšanas iesmērē medu (nedaudz, plānā kārtā), lai veidotos degslānis (slānis no dažādām neorganiskām, nedegošām lietām). lai nededzinātu pīpi.
ir cilvēki, kas neatzīst medu un pēc pīpes izpīpēšanas, aizspiež to ar pirkstu un sakrat, lai pelni sasēstos pie pīpes malām.

pīpe nav cigarete - nopērc, aizdedzini un dragā ;)
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba