Jautri pastāsti - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 29., 2005


[info]jerrym12:03
Sen te neviens nav rakstījis. Komūna mirst? Labs ir, vienu sīku epizodi ūdens saduļķošanai iemetīšu. Par jau pieminēto "Bonifāciju". Notikumi risinās vēl PSRS laikā.

Tātad, Bonis iet ar sievu uz lepnu restorānu. Viņš gan ir uzvalkā, bet kaklasaites nav. Pie durvīm šveicars viņu aptur un saka, ne, ne, iekšā bez kaklasaites vai tauriņa nekādi. Ko dara Bonifācijs? Viņš vienkārši atceras, ka viņam ir garas zeķes, aiziet aiz stūra un apsien vienu tauriņa veidā ap kaklu :P

Ak jā, vēl viena epizode rakstot prātā iešāvās - kā Bonifācijs sabtransportā uzvedas. Stāv reiz Bonifācijs autobusā, rokās divas smagas tašas un pāri rokām vēl riktīgi liela līdaka. Iekāpj kontrolieris un prasa Bonim biļeti. Bonis iedod viņam paturēt līdaku, noliek somas, sāk pārkravāt mantas, paņem zivi, iedod paturēt kaut ko citu, tad vēl kaut ko, tad atkal zivi - un ņemas tā minūtes trīs-četras. Kontrolieris "lēnām" sāk zaudēt pacietību. Beigās Bonis saka, ziniet, nav man tās biļetītes. Kontrolieris priecīgs, ka tiks atalgots par savām ciešānām, saka, nu, tad maksājiet sodiņu! Bonis iepleš acis - priekš kam?! Man taču ir kartiņa! - un mierīgi izvelk braukšanas kartiņu turpat no krūšu kabatas. Priekškars.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba