Jautri pastāsti - 17. Augusts 2003

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 17., 2003


mary_ju_ann
15:31
Nu, te ir viens mana drauga pastaastinjsh, ko es atljaushos sheit iepoustot=) ... tālāk ... )

(1 raksta | ir doma)

mary_ju_ann
17:28
Nu, sveiki visi =) Tiko panjeemu datoru uz visu nakti, taa kaa iespeejams mociishu sevi arii visu nakti =) Shodien nekas jau taads nav noticis, ja neskaita, to, ka seedeeju pie draudzenes(un vinjas braalja) un eedaam "sveetku pusdienas" par godu izlaidumam(kursh bija pirms nedeeljas =)). Vakara gaitaa iedegaas sarunas, kas saakaas ar kaut kaadu testamentu, kur divi neapmierinaati mazmazbeerni pleesaas par zemi, kura ir noveeleeta veel saujinjai cilveeku, nu, es seezhu un klausos. Tas beidzaa ar kaut kaadaam religjiskaam teemaam un runa gaaja [par kaut kaadu cilveeka nieciibu Dieva priekshaa un es taa-
"Humaanisti bija tieshi pret sho paarlieciibu, taapeec arii saakaas renesanses laikmets"
Tajaa mirklii man likaas, ka nepiemeerotaakui briidi es tam laikam nespeeju atrast! Visi(t.i. astonji cilveeki pilniigaa klusumaa skatiijaas un mani kaa uz kaut kaadu idioti! Man tajaa mirklii likaas, ka es esmu radiita buut idiota lomaa sabiedriibaa, kuraa to galiigi nevajag. Es pilniigi noteikti pamainiiju kraasu, savaadaak vienkaarshi nevareeja buut! Sajutos kaa veezis pilniigi verdoshaa uudenii!!!!! Nu, bet es tachu par to rakstiiju referaatu! Labi, neveikliibas mirklis kaut kaa pazuda(vismaz es taa ceru =)) un saakaas sarunas par kaut ko citu(diivaini aatri tika mainiita teema...ups...).
Liigas mamma saaka staastiit kaa vinja palaidusi beernudaarzaa Juri ar Liigu(dviinji =)). Liiga saakumaa staaveejusi cieshi piespiedusi rocinju pie sejas un raudaajusi, bet Juris, kaa jau puika staaveejis vinjai blakus un raudaajis taapataas. Bljaaviens, es to skatu iedomaajos un taa vien raavaas virsuu reeciens =)
Tad saakaas sarunas par kurioziem(kaa tikai taas teemas neleekaaja!)dziivee. Liigas mamma parasti organizeejusi kaaras. Nu, ko vinji aizgaajushi uz kaut kaadu konditoreju(kas skaitiijaas baigi labaa) un pasuutiijushi divas lielas tortes. Paardeveeja parasiijusi, kas jaauzraksta uz taas tortes. Liigas mamma domaajusi, domaajusi"kas gan uz tortes jaaraksta vispaar???????" Nu, vinja izdomaajusi "R'ugts" Nu, lai smukaak, lai uzraksta to "R'ugts" divas reizes un uz lapinjas uzrakstiija "2x R'ugts" Uz kaazaam atved tortes un tur skaistiem, lociitiem burtiem taa arii rakstiits- " 2x R'ugts!" liigas mamma tajaa mirklii gandriiz no smiekliem un no shausmaam nenogjiibusi!
Labi, tas par kaazaam, bet vienaas beerees kaads viirs pasuutiijis beeru vainagam lenti. Tur jau arii kaut kaads texts ir, vai ne? Un Vinjam arii prasiijushi, ko rakstiit(atcereesimies, kas bija ar torti!) un vinjsh pateicis-" No abiem galiem dusi saldi un ja pa vidu paliek briivs tad satiksimies debesiis" Cilveeks, protams domaaja, kaut kaa savaadaak, bet uz lentes tieshi taa bija uzrakstiits, kad taa tika atdoda =) Nu, ko , tas par cilveeku idiotismu, bet vispaar jau jautri, ne?=)

(2 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba