entries friends calendar user info NSS Previous Previous Next Next
NSS cbb - NSS biedri piedalās Lietuvas Nacionāldemokrātiskās partijas kongresā
Par spēcīgu, brīvu un taisnīgu Latviju!
neons
[info]nss_cbb
[info]neons
Add to Memories
Tell A Friend
NSS biedri piedalās Lietuvas Nacionāldemokrātiskās partijas kongresā

„Nacionālā Spēka Savienības” biedri piedalās Lietuvas Nacionāldemokrātiskās partijas kongresā:

2005. gada 26. novembrī Lietuvas pilsētā Šauļos noritēja Lietuvas Nacionāldemokrātiskās partijas (LNDP) 9. Kongress, kurā piedalījās arī viesi no politiskās organizācijas „Nacionālā Spēka Savienība”(NSS) – Kristaps Kaupe un Irēna Saatčiane.

Kongresa iesākumā uzstājās LNDP līderis, Šauļu domes deputāts Mindaugas Murza, kurš stāstīja par partijas 9 gados paveikto, tuvākajiem nākotnes plāniem, kā arī organizatoriskas dabas jautājumiem.Pēc tam sīkāku atskaiti par paveikto sniedza LNDP Valdes loceklis, Šauļu domes deputāts Andrius Račkauskas.

Tad vārds tika dots LNDP reģionālo nodaļu pārstāvjiem, kuri stāstīja par savu nodaļu paveikto, vietējām problēmām, nākotnes plāniem. Runu teica arī Šauļu universitātes profesors Arvīds Janavičs.

Apsveikuma runu teica NSS Valdes loceklis Kristaps Kaupe, kurš pauda prieku par labo sadarbību, kas izveidojusies starp latviešu un lietuviešu patriotiskajiem spēkiem, un izteica cerību, ka šī sadarbība kļūs vēl ciešāka nākotnē.

Sekoja atzinības rakstu pasniegšana labākajiem LNDP biedriem. Ar atzinības rakstu par ieguldījumu latviešu un lietuviešu tautu draudzības stiprināšanā tika apbalvots NSS priekšsēdētājs Aigars Prūsis.

Runu starplaikos ar dziesmām uzstājās muzikālākie LNDP biedri.

Kongresa noslēgumā sekoja svinīgs bankets, kurā neoficiālā gaisotnē tika pārrunāti turpmākie starptautiskās sadarbības plāni.

LNDP ir nacionāli konservatīva politiska partija, kura dibināta 1996. gadā. Pašlaik LNDP ir pārstāvēta Šauļu pilsētas, kā arī citās Lietuvas pašvaldībās.

profile
NSS cīņu biedri
User: [info]nss_cbb
Name: NSS cīņu biedri
Website: NSS
calendar
Back Oktobris 2007
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
links