Patiesā notikumu gaita - Komentāri

About Komentāri
protams hokejs12. Maijs 2006 - 10:16
Briesmas no šī tiesneša jau dienu iepriekš saskatīja Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans, mēģinot panākt, lai par galveno tiktu nozīmēts cits. Taču lēmums palika nemainīgs, un - lūk, sekas. Lai cik tas paradoksāli neizklausītos, ASV tiesneši nekad nav slēpuši savas simpātijas pret Kanādas komandām.

Deviņus vārtus no vienpadsmit viesi guva tieši brīdī, kad bija vismaz viena spēlētāja pārsvars. Kopumā Lūkers piešķīra 23 divu minūšu noraidījumus, no kuriem tikai septiņi bija kanādiešu kontā.

Pēc pasaules čempionāta hokejā spēles Latvija – Kanāda tiesnešu brigādei ar amerikāni Riku Lūkeru priekšgalā izdevies netraucēti nonākt viņu mītnes vietā viesnīcā "Alberts" Dzirnavu ielā, portālam "Delfi" pastāstīja pie viesnīcas dežūrējošā policijas vienība. Kad neganta aptuveni astoņu cilvēku līdzjutēju grupa ieradās pie viesnīcas, tiesneši jau atradās tās telpās.

Policija pastiprinājusi apsardzi viesnīcā, kur apmetušies vakardienas spēles tiesneši, arī galvenais arbitrs - amerikānis Riks Lokers.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba