Patiesā notikumu gaita -

About  

Previous Entry 10. Maijs 2006 @ 12:45 Next Entry
Pēc Latvijas hokeja izlases uzvaras pār Slovēnijas valstsvienību gandrīz simts hokeja fani, kas svinējuši uzvaru, sodīti par alkohola lietošanu sabiedriskās vietās. Sodīto vidū ir arī daži ārvalstnieki, bet vienu Somijas pilsoni pat nācās nogādāt atskurbtuvē, informēja Valsts Policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā.
Policija noformēja 47 administratīvo pārkāpumu protokolus, no tiem 40- par atrašanos sabiedriskā vietā ar atvērtu alkohola pudeli. Par alkohola lietošanu sabiedriskā vietā uz vietas soda naudas samaksāja 59 personas, no tiem – pieci ārvalstnieki.


Par alkohola lietošanu sabiedriskās vietās un citiem administratīviem pārkāpumiem Uzvaras dienas svinībās pie Uzvaras pieminekļa otrdien policija noformēja vairāk nekā 80 administratīvo pārkāpumu protokolus, portālu "Delfi" informēja Valsts Policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vadītāja Ieva Zvīdre.
Par alkohola lietošanu sabiedriskās vietās noformēti 56 protokoli, 16 gadījumos policijai soda nauda tika samaksāta uz vietas. Par dažādiem citiem pārkāpumiem noformēti 15 protokoli.Vēl desmit cilvēki bija atradušies sabiedriskā vietā stiprā alkohola reibumā, tāpēc nogādāti uz atskurbtuvi.
(ir doma)
From:[info]laumina
Date: 10. Maijs 2006 - 12:53
(Link)
Un kaa ar to PSRS simboliku.. cik protokoli?
From:(Anonymous)
Date: 10. Maijs 2006 - 13:00
(Link)
labāk jau būtu tie poliči ar tādu pašu aizrautību un pašaizliedzību kontrolējuši pretpīpēšanas noteikumu (ne)ievērošanu. Un sodījuši ;)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba