Patiesā notikumu gaita - Komentāri

About Komentāri
2005.gada kuriozākās ziņas28. Decembris 2005 - 09:26

- Pēdējā laika populārākā literatūras varoņa Harija Potera fani bija apsēduši viņa kapavietu netālu no Telavivas. Un nevienu no viņiem pat neinteresēja, ka patiesībā tur guļ britu kareivis, kurš 19 gadu vecumā gāja bojā. Tiesa, viņu tā arī sauca - par Hariju Poteru.

- Vācijā tika radīts tālrunis-eņģelis sarunām ar nelaiķiem. Līdz šim pārdoti vismaz trīs eksemplāri, katrs par 1500 eiro.

- Mēmais klavieru virtuozs, kurš bezmērķīgi klīda pa britu pludmalēm un kura nelaimei vairākus mēnešus līdzi juta visa pasaule, patiesībā izrādījās kāds afērists gejs, kurš pat neprata spēlēt klavieres.

- Ņūkāslā, Austrālijā, tika novēroti regulāri pikējošu saldētu vistu "nokrišņi". Aizdomās tur kādu huligānu ar katapultu.

- Kāds taizemiešu biznesmenis nolēmis teikt ardievas šaubīgajai masāžas nodarbei un iet politikā, šim mērķim novietojot pie parlamenta ēkas vannu un zārku. Vīra iegulšanās vannā simbolizējusi agrāko nodarbi, bet zārks - to, ka pagātne ir mirusi.

- Kādā Turcijas cietumā ieslodzītajiem izdevies izurbināt mūrī caurumu no vienas kameras uz otru. Zīmīgi, ka vienā kamerā sēdējuši vīrieši, otrā - sievietes. Tādēļ caurumu izmantojuši mīlas priekiem. Kāda ieslodzītā pat ieņēmusi un laidusi pasaulē bērnu. Visi mīlas prieku dalībnieki saņēma papildus četrus mēnešus ieslodzījumā par valsts mantas bojāšanu.

- Kārlailas iedzīvotāji Lielbritānijā nožēloja savu lēmumu iecirst kādā akmenī sena lāsta tekstu. Drīz vien pilsētā notika vēl neredzēti plūdi, to piemeklēja lopu sērga un tika slēgta vietējā fabrika.

- Pagājušogad Horvātijas prezidentam uzdāvināja gleznu, kura izrādījās zagta no kādas vietējās izstādes.

- Kādā Vācijas pasta nodaļā sākās panika, jo darbinieki domāja, ka sūtījumā ielikta bumba. Tomēr sapieri atklāja, ka dīvaino troksni rada piepūšamā seksa rotaļlieta.

- Šveicē kāda kalnu slēpošanas kompānija nolēma pārklāt ar gaismu atstarojošu materiālu 2500 kvadrātmetrus Gīršenas ledāja nolūkā mazināt ledus kušanu.

- Kāds izraēlietis, sastrīdējies ar sievu par naudu, piemājas zālājā sadedzināja 680 000 dolāru no ģimenes seifa.

- Kāda japāniete ar interneta starpniecību pasūtīja sava mīļākā sievas - topošās mātes slepkavību. Kad pasūtījums netika izpildīts, sieviete par to sūdzējās policijai.

- Vācijas Iekšlietu ministrija aizliegusi smaidīt, pozējot pases fotogrāfijai, jo tas apgrūtinot biometrisko datu izmantošanu.

- Kādam Irākas pilsonim plāni beigusies mīlas nakts Kiprā ar britu tūristi angļu valodas nezināšanas dēļ. Kāds viņu bija samācījis, ka jāsaka tikai yes, un viņš šādi bija atbildējis arī uz jautājumu, vai viņam ir AIDS.

- Ķīnā reģistrētā kompānija "Mēness vēstniecība" mēģināja tirgot zemesgabalus uz Mēness, pamatojoties ar to, ka likums to neaizliedz. Taču varas iestādes domāja citādi un bodīti slēdza.

- Losandželosā strādājošs afgāņu izcelsmes taksists atdeva aizmāršīgam pasažierim briljantus 350 000 dolāru vērtībā. Kā atlīdzību viņš saņēma 10 000 dolāru un vērtīgu rokassprādzi.

- Gadu veca kaķene Emīlija dzimtajā Viskonsīnā ielīda kādā konteinerā, nenojaušot, ka to tūdaļ aizplombēs un nosūtīs pāri okeānam. Jau Nansī pilsētā Francijā kaķi atrada un, tā kā ap kaklu tam bija siksniņa ar saimnieku adresi un tālruni, dzīvnieks drīz vien atgriezās mājās - jau ar lidmašīnu, biznesa klasē."
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba