Atkal pārmaiņas "nokerpokemonu" komūnā.

Jan. 15th, 2007 | 03:39 pm
pUkzT:: verners

Pēdējā laikā te ir notikušas straujas un spilgtas pārmaiņas. Jauni admini, stilu un krāsu maiņas, pat pašas komūnas definīcija ir bijusi nomainīta.Tur jāpateicas jūzeram cālimlv, diemžēl viņā joks izvēršas par neizdevušos joku, lai gan nodomi noteikti bija tie labākie un beigās jau mēs arī redzējām, ka geju un pidaru štābs bija nomainīts uz Tokio Hotel un emo meklētaju iestādi.Tas jau bija tuvāk, un varbūt ar laiku tā arī notiktu, bet tad laikā ieradās mūsu SC kavalērija [info]watt  personā. Komūnā tika atgriezta [info]verners diktatūra, kā teikt. Lai gan man tas vairs neuztrauca.

Tāpēc sakarā ar kārtējām pārmaiņam ir jaunieviesumi.

jauns stils, par kuru ir jāpateicas uzticajam kompajonam [info]piromanjaks . Man likās, ka viņam ir lielāka pieredze un gaumes izjūta tāpēc uzticēju šo pienākumu viņam. Lai gan man personīgi </span>nepatīk tas rozā kaķīšu stils, bet tomēr tas atbilst tēmai un, ja komūnas pokemonu medniekiem tas liekas tuvs un nav krasu iebildumu, tad lai paliek. Bet, ja ir kāda neitrāla, samērā uzticama persona ar lielisku gaumes izjūtu un atbildības sajūtu, tas lai piesakās Pok_Emo/nuMednieku štābā pie jaunā Vernera.

  • Pagaidām, kamēr viss nav noskaidrojies, viss paliek vienās rokāsm, bet tomēr negribu būt negatīvais tirāns un diktators, tāpēc gaidu uzticamu, sakarīgu, samērā neitrālu, pareizi orientētus cilvēkus ar augstu atbildības sajūtu un pienākumu apziņu, lai varētu arī tos pildīt netikaipompozi dižoties ar savu jauno pakāpi. Vienkārši vajag kadrus kuriem uzticēt pienākumus un demokrātijas procesa uzturēšanu, lai man neviens nevarētu pārmest diktatūru. Vai ir brīvprātīgie? Tādus ekscesus kā agrāk vairs nevar pieļaut, tāpēc izskatīšu rūpīgi katra kandidatūīru.
  • Vajag skaidri,tieši un precīzi noformulēt mūsu mērķus, medījumus, to klasificēšanu, medījamās metodes, laukus utt. Tas ir atbildīgs darbs, tāpēc vēlos lai par to izvēršas sakarīga diskusija.
  • Banojis un dzēsis nevienu neesmu un nevēlos, arī agrāk centos pieciest un būt iecietīgs, tolerants, bet tomēr nevajag mēģināt mani sadusmot, tad seko vienkārša un skarba reakcija- Bans un spama dzēšana. Ceru, ka tagad vairs nekas tāds neatkārtosies, jo es nebūsu vienīgā persona,kas te visu nosaka un diktē, jo agrākā pretreakcija noraidīja tādu variantu.

Laikam kopumā tas būtu viss. Ja kādam ir savi iebildumi, ieteikumi, konstruktīva kritika tad es uzmanīgi klausos un centīsos ko piekoriģēt.Ak, jā lūk neliels atgriešanās dāvinājums jeb trofeja priekš maniem dārgajiem un uzticamajiem komūnas biedriem.

LiNKZZ | sKAtĪTIEezZ viSuZ kOmeNTuZZ


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.