muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

NAKTS MAIŅA II Aug. 31st, 2012|11:42 am

nefolk2

Pilnmēness. Pēdējā vasaras diena. Peldošā darbnīca.
Līdz “pasaules galam” precīzi 3 mēneši un 3 nedēļas.



Piektdien, 2012. gada 31. augustā uz Peldošās darbnīcas #659 Andrejsalā notiks industriālās mūzikas festivāls "Nakts maiņa II" ar nepārtrauktu mūziķu uzstāšanos no 20:00 līdz 6:00.

Ieejas maksa: 4Ls; 3Ls ar skrejlapu vai iepriekšpārdošanā duršanas salonā Kalēju ielā 6, Vecrīgā. Biļetes cena ir tik draudzīga, pateicoties visu dalībnieku un organizatoru brīvprātīgai dalībai un personīgiem ieguldījumiem, un ir paredzēta segt vienīgi funkcionālās izmaksas, lai apkopotu maksimālu skaitu radniecīgas gaumes klausītāju un radītu foršu burziņa atmosfēru. Tā kā nekautrējieties uzsaukt dzērienu jūsu iecienītākajam mūziķim. Uz peldošās darbnīcas darbosies Nabaklab bārs.

Ņemot vērā, ka ne katrs varēs vai vēlēsies noklausīties visu programmu, darbnīcu varēs pamest un tajā atgriezties uzrādot ieejas aproci.

Lūdzu, ievērot kārtību, maksimāli nedrazot un nepiegānīt telpas, jo sakopšana ir pašu organizatoru un skatuvnieku pienākums, kam arī pēc pasākuma tāpat netrūks darba.

__________________________________

EMPUSAE jeb Nicolas Van Meirhaeghe ir beļģu post-industriālās ritm-elektronikas ilgdzīvotājs, kā daiļradi raksturo tribal stila sintētiskās perkusijas, daudzlāņainas noskaņu līnijas, veidojot atraktīvu vidējo aritmētisko starp enerģisku mūziku deju grīdai, kā arī atskaņošanai mājas apstākļos. Nicolas ir regulārs skatuves viesis teju visos galvenajos ritmiskās industrālās mūzikas festivālos, gan ar savu solo projektu, kā arī citiem studijas un koncertu kopprojektiem, kā Ah Cama Sotz, Tzolk'in (kopā ar Flint Glass), This Morn' Amina, In Slaughter Natives u.c.

CARROT DADDY ir Čikāgā dzimušā mākslinieka, SpikeNStein, minimal, industrial, synthpop un House sakausējums. Iedvesmojoties no 80’to gadu mūzikas, Carrot Daddy ir panācis unikālu ritmelektronikas trokšņu skanējumu, ko papildina ar ironiskiem balss vēstījumiem. Viņa mūzika satur atmosfēriskas plūsmas un harmonijas, kuras aptver velkoši ritmi. Carrot Daddy koncepcija ir diaboliska fasāde bez pārnopietniem nodomiem. Šīs mūzikas mērķis nav nest smago dzīves patiesības jēgu. Tā vienkārši ir politiski nekorekta. Autoram patīk uz to raudzīties, kā uz postapokalipses sirreālisma vēstījumu.

ROVAR17 (jeb Insekts 17) ir ungāru audio kolāžista Kálmán Pongrácz eksperimentāli industriālās atmosfērikas projekts, kas pastāv no 2002. gada un
kopš pastāvēšanas sākuma ir nācis klajā ar vairak kā duci muzikālu izdevumu, gan vienpersoniski, gan sadarbībā ar ievērojamiem Ungārijas džeza un avangarda mūziķiem. Rovar 17 skaņdarbi top, izmantojot balsu ierakstus kā skaņas avotu, kas tiek pārvērstas līdz nepazīšanai, izmantojot efektu virknes, veidojot skaņu plūsmas plašumus un trokšņu ainavas, kuras reizēm mēdz arī papildināt klibas bungas un satrakojies saksofons.

KORONAR ir Artūra Bērziņa biopunk industrial projekts, kas līdz šim uzstājies ar elektro industriālu agresīva tehno programmu, taču šoreiz piedāvās noklausīties atmosfērisku psiho ambient / idm skaņdarbu apkopojumu, ietverot gan drūmāko gabalu izlasi no Koronar CD "Biopunk Romantica", gan arī vēl nedzirdētus līdzīgas noskaņas skaņdarbus.

TRUART ir ukraiņu eksperimentāli industriālais projekts, kas dzimis 2005. gada vasarā Hersonā. Tā stūrmanis Vovahtuns enerģiskā un bezrūpīgā garā atdarina II. Pasaules Kara atmosfēru, palīgā ņemot gan kara maršus un deju zāles ritmus, gan trokšņus un skaņu fragmentus no filmām un vēstures hronikām, gan tautas mūzikas melodijas un tradicionālos instrumentus, piemēram, bajānu.

TAS TUR NELABAIS ir viens no Tanku Jankas projektiem, kas ir trīs gadu garumā, pēc dažādiem uz sevis veiktiem fiziskiem un garīgiem eksperimentiem, aizsākts rituālās spēka elekronikas un miroņindustrijas darinājums. Veltījums tiem, kas neiedomājamās mokās un šausmās nežēlīgi lēni miruši vai vēl mirst, kairinot cilvēces bezgalīgo fantāziju vistumšākajos apziņjas dziļumos. Sniedzot fizisku un garīgu līdz neprātam reibinošu ekstāzi un spēku.

AUTOGEN ir Rosewater dalībnieka Kaspara Kalniņa (Kapa) post-industrial/ idm mūzikas (paša vārdiem - kold elektro) solo-projekts, kas pastāv kopš 2008. gada. Tā ietvaros autors rada komplicētas muzikālās kompozīcijas, kas periodiski tiek publiski prezentētas mēreni teatrālās vai konceptuālās performancēs, piedaloties arī viesmāksliniekem.

THINNER ir ex-Marchwitza dalībnieka Paula Kvāļa (Vininga) elektro-industriālās mūzikas projekts, kas pastāv kopš 2006.gada. Projekta darbu saturs un forma ir cieši saistīti, jo atspoguļo pār-personisko pretestību sabiedrības maldu ideāliem un uzspiestajiem upuriem, ko indivīdi ik brīdi īsteno. Sociālās eksistences kolapsa noskaņu trokšņritmi.

SYNTHETIC VIOLENCE ir Igors Golovina elektroniskās mūzikas projekts, kas kopš 2004.gada, pakāpeniski mainot spēlējamos mūzikas stilus no hardcore techno līdz drumcore, nonācis līdz šodienējam - atmosfēriskam, salauzītam un robustam idm, veidojot krosoveru ar post-industrial un ambient mūziku. Projekts šobrīd rezidē Abstrakt Reflections net-leiblā, kurā līdz ar viņu piedalās arī Synthetic Violence remiksus veidojušie Access to Arasaka, Tapage un citi šī stila jaunie meistari. Būtiski pieminēt, ka projektam drīzumā gaidāms jau 7 albums, kas, spriežot pēc tajā plānotajiem skaņdarbiem, ļoti iespējams, būs arī iespaidīgākais.

AON ir atmosfērisks industriālā dubsoļa un dziļas atmosferikas projekts no Jūrmalas, kas par spīti savam salīdzinoši nesenajam aizsākumam 2011.gadā, jau guvis ievērību vietējo elektroniskās mūzikas zinātāju starpā, jo producē niansētas un piesātinātas skaņainavas, ko papildina lauka ieraksti un smagnēji elektroniski ritmi. Melanholisks iekšējās pasaules ceļotājs un nojucis pārdabisku piedzīvojumu vēstītājs, kas, atstādams pagātnē vairākas metāla grupas, komponē strukturālu drūmu, taču nesaudzīgu mūziku, izmantojot lauka ierakstus, basģitāru, ģitāru, analogos sintezatorus, etniskus sitamos un pūšamos instrumentus.

DEFORMATRON ir Latvijas ritmatrokšņa industrijas jaunpienācējs, kas sevi pieteica 2011. gadā ar dinamisku, enerģijas pilnu trokšņainu pulsāciju virknējumu, ko brīžiem bagātina dažādu filtru kropļota balss ar pretrunīgiem aptumšota saprāta sludinājumiem.

FERRUM OSIS (jeb "dzelzs kauli") ir daudzsološa jauna LV industrijas formācija. Projekta muzikālajam veikumam raksturīgi smagnēji šamanisku rituālu ritmi, kurus papildina dzelžu šķindoņas un berzes trokšņi ar retiem balss ierakstu iestarpinājumiem.

http://www.sturmmandat.com/component/content/article/99-events/554-nakts-maina-2

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.