muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

PART 1: COIL - "Windowpane" 12''EP - 1990 [Threshold House (LOCI 3) / Threshold House (LOCI 3)] Mar. 10th, 2010|06:21 pm
cloud_zero
...gold is the sky in concentrate... power in it's purest state

(Es te tā sāku domāt, ka varbūt vispār Coil postus visus likt tikai angliski - ir kāds pret?:))))

Bet tagad ķeramies klāt šīs reizes ierakstam un tas ir COIL pirmais solis acid house lauciņā, singls pirms 1991.gada albuma "Love's Secret Domain" (abriveatūra - LSD) - "Windowpane", kas tika izdots vēl 1990.gadā, līdz ar to kaut kādā mērā izjaucot manus plānus. Bija ideja 80-to gadu COIL posmu (1982-1990) noslēgt ar tādu kā apkopojošu rakstu... YouTube saiknēm uz visiem šajā laikā tapušajiem COIL videoklipiem un tad ķerties pie nākamās (gan ne visai garās COIL acid house fāzes), problēma tikai tā ka "Windowpane" iespraucās 1990.gadā. Bet nekas - es no savas augš-aprakstītās idejas neesmu atteicies un iespējams, ka tāds būs aiznākamais posts (mīnuss ir tas, ka tas it kā pārraus vienu fāzi grupas daiļradē, toties plus ir tas, ka iegūsiet klāt vēl vienu videoklipu - "Windowpane").

Bet tagad par pašu ierakstu (kurš man ir 4 versijās, lai gan eksistē vēl, bet tās neatšķiras pēc satura, tikai pēc plates vāka noformējuma vai valsts kastās ražojusi). Lai nu kā, es nolēmu sadalīt "Windowpane" postu divās daļās - promo 12"EP un picture 12"EP - labākās kvalitātes ieraksts ar sliktākās kvalitātes ierakstu (PD vienmēr dod sliktāko kvalitāti, laikam tādēļ šis ir vienīgais COIL karjerā izdotais PD) pirmajā postā, bet otrajā postā - kvalitātes ziņā otrs labākais, vai otrs sliktākais - kā jums tīk - ieraksts un CD versija, kurā ir viens bonus mikss.

Tātad abi ieraksti ir katrs savā folderā bet vienā arhīvā, lai pietiktu vilkt tikai ar vienu reizi, un arhīvs novelkams noklikšķinot uz pirmo foto (t.i., no četrām tā kas ir augšējā kreisā):

COIL - "Windowpane" promo 12"EP - 1990 [Threshold House (LOCI 3)]

2 skaņdarbi / 11:13 min. / 30 MB / 45 rpm / mp3 / 320 kbps / UK

Photobucket Photobucket

un COIL - "Windowpane" picture 12"EP - 1990 [Threshold House (LOCI 3)], limited edition of 3000 copies. NR. 3501 (skat. komentāru zemāk par skaitļu nesakritību)

2 skaņdarbi / 11:11 min. / 29,8 MB / 45 rpm / mp3 / 320 kbps / UK

Photobucket Photobucket

Ar šo ierakstu saistās divi noslēpumaini / 20 gadu laikā tā arī līdz galam neatrisināti / nenoskaidroti atgadījumi. Bet tos varēsiet atrast garā un plašā izklāstā manā oficiālajā COIL (pagaidām tikai COIL) blogā: http://klab.lv/users/cloud_zero/65143.html

Nu lūk tāda ir/bija pirmā daļa (PART 1) no COIL - "Windowpane" - 1990.gada singla posta. Otrā daļa taps, cerams, rītdien un tā jau aizņems krietni mazāk vietas, jo visu galveno informāciju es izliku jau šeit!!!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.