muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

COIL - "Unreleased Themes For Hellraiser (The Conquences Of Raising Hell)" 10"EP - 1987 [Solar Lodge Dec. 29th, 2009|03:04 pm
cloud_zero
TAGAD VISS IR KĀRTĪBĀ, UN ARĪ IEPRIEKŠĒJĀ POSTĀ ("The Wheel / The Wheal" 7"EP 1987) VISS IR KĀRTĪBĀ - VISS IR NOVELKAMS UN KLAUSĀMS. PIEDODIET PAR NEERTĪBĀM UN PRIECĪGUS SVĒTKUS (lai gan līdz J.G. būs vismaz vēlviens posts)/ SORRY FOR THE PROBLEMS WITH DOWNLOADING THE 2 PREVIOUS POSTS... NOW IT'S FIXED AND YOU ARE WELCOME TO USE IT. OH, YEAH, AND A HAPPY NEW YEAR!

COIL - "Unreleased Themes For Hellraiser (The Conquences Of Raising Hell)" 10"EP - 1987 [Solar Lodge Records (COIL 001)]. Pirmais no trīs variantiem - šis uz caurspīdīga vinila (500 kopijas) ar "Coil Magazine" iekļautu (Tikai pirmās 30 kopijas)). Izmaksāja krietnu piķi.

Kā jau nosaukums vēsta, šoreiz ieraksts gandrīz kļuva bet tomēr Holivudas producentu mahināciju ceļā nekļuva (katrs jau tur grib redzēt savējo, un tā arī notika šoreiz - nafig jāņem kaut kāda traka un tobrīd vēl ne pārāk pazīstama (īpaši ASV) underground grupa no Lielbritānijas) par visu laiku labākās filmas (es domāju izklaidējošās, nevis tādas kā Džārmana vai Fasbindera) - HELLRAISER - skaņu celiņu.

Šeit gan ir tikai trīs pamata kompozīcijas A pusē, bet B pusē ir dažādām reklāmām sacerēta mūzika. Vairāk (līdz pat deviņiem skaņdarbiem, pieejami citos šī relīza variantos).

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.