muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dec. 22nd, 2009|09:50 pm
antireality
godīgi izlasiju visus postus un komentus. ir secinājumi un ir neizpratne.

secinājumi -
autors cenšas un uztver savu ieguldijumu nopietni. un ieguldijums taču ir komūnā "muzons" nevis paša plauktā. nē, nu skaidrs , ka visi cilvēki cenšas kautkā apliecināties un tas ir tikai dabiski, bet šis jau nu nemaz nav sliktākais veids.

neizpratne -
kam tas traucē, ka posti ir vidēji vismaz 2-3reiz garāki par te ieblogotajiem? slinkums lasīt ? nu bet var taču skipot. cik daudz idiotiski bezjēdzīgu postu ir cibā? nu tas ir retorisks jautājums. ļoti reti zem kura ir kādi ironiski vai uzbraucoši komenti. bet te cilvēks cenšas. un pēc reglamenta nu jopcik!

sick among pure , tu labāk džast ignore un posto tik tālāk. wu wei , tāteikt. daži no komentētājiem ir prātīgi cilvēki , daži savukārt nevisai. par otrajiem nav jāšujas, bet pirmajiem moš vienkārši saulgrieži aptumšojušies un tā.
nu es saprotu , ka coil var nepatikt tāpēc , ka piderasi , arī mani tas tākā nedaudz mulsina, bet tas jau nemazina mūzikas kvalitāti.
gaidu rakstu par remote viewing, queens of circulating library un constant shallowness leads to evil. protams ja tie jau nav bijuši, es vismaz neatminos vai esmu palaidis garām. atzīstu , ka par metālu gan lielāko tiesu skipoju, bet gan jau tie kam interesē nekomentē :D
kautkad pasen kādam anonīmajam skeptiķim arī nepatika , ka es postoju katru otro dienu bildi iekš pic of the day, bet bez argumentiem un tas tā arī beidzās. bet vienalga es to nesapratu, nu nez , moš smaga poha nabaga cilvēkam vai asociāciju hārdkors sirreālismu nepārvārija. un tad viens anonīmiķis vēlēja man "atpisties" , kad vairākās komūnās interesējos iegādāties atmiņu datoram. tākā tev ir paveicies ar kritiķiem , kam vismaz nav vēlmes slēpties.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.