muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Priekā!:))) Dec. 3rd, 2009|10:55 pm
sick_among_pure
Neuztraucies. Visi septiņi pēdējie posti, kas ir pārlikti no viena servisa uz otru, atrodas tajās vietās, kur atrodās līdz šim, tikai Rapida adrese zem bildes nomainīta uz Failu adresi. Tā kā nesekos kaut kādi 7 mistiski re-posti, lai gan tev par godu vien to vajadzētu noorganizēt.

Uztraucies. Šāds pats, ja ne garāks posts taps tūlīt, jo esmu pārlicis visus otrā žurnāla postus arī uz citu servisu.

Baidies. Domāju izveidot vēl vienu žurnālu (nu patiesībā tas jau sen eksistē, tikai tajā nav likta mūzika) - kur būs viss sākot ar krievu častuškām, Allas Pugačovas, Dīna Rīda, Bee Gees un ABBA... kā arī protams itāļu estrādes un disko mūzika. Nesolu gan tuvākajā laikā, jo nav tik daudz laika, toties no jaunā gada noteikti.

Ar cieņu, Sick.

PS. Sava paša veselības labad terminu infantīls attiecini pats uz sevi ( 1)jo galu galā pats nonāci pretrunās... diskusiju, uzskatīji par infantīlu, bet pats aktīvi ņēmi dalību un ne jau ņirgājoties par to, 2) labi saskan ar tavu username). Es uzskatu tikai normāli informēt tos cilvēkis, kas no mana bloga vilka materiālu informēt, ka viss ir kārtībā un viņi var droši to turpināt izmantot, kā arī tikt pie, iepriekš, iespējams nepieejamiem failiem. Vari ticēt vari neticēt, bet ar visām problēmām ar Rapidshare līdz šīs dienas pusdienlaikam no abiem maniem žurnāliem bija novilkti faili 330 reižu. Nav slikti tik īsā laikā + bez jebkādas reklāmas, no kaut kāda tur bloga Latvijā, ko neviens nepazīst. Varu saderēt, ka tas ir vairāk nekā tavā blogā vispār ieskatījušies (neesmu to darījis pat ziņkārības pēc, varbūt tāpēc ka ziņķārība man īpaši nepiemīt).:))))
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.