muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

BLASPHEMY "Fallen Angel Of Doom" transparent pink LP 199? [bootleg (Immigrant Darkness Rec)] lim 333 Nov. 26th, 2009|12:11 am
sick_among_pure
Tātad iepriekšējā postā apsolītā klasika un retums....

BLASPHEMY "Fallen Angel Of Doom" transparent pink/lillac LP - 199? [bootleg (Immigrant Darkness Rec.)] lim. 333 copies! (Original released on CD by Wild Rags Records in 1990).

True Black Metal klasika, gan laikam tikai diemžēl 128 kbps.

Photobucket Photobucket

BLASPHEMY tika nodibināta Kanādā (ja nešaubos franciski runājošajā daļā) jau 1984.gadā un kopš tā laika pats kodols grupā nav mainījies (ieskaitot nēģeri ģitāristu, kas šķiet bija pirmais melnādainais black metal mūziķis pasaulē). Pirmajā pastāvēšanas gadā tiek nomainīti vairāki nosaukumi. Grupas pirmais ieraksts gan top tikai 1988.gada decembrī (līdz kuram laikam viņi jau vairākas reizes aizturēti par Ros Bay kapsētas apgānīšanu), tomēr tas pagrīdē izrādās tik populārs (iedomājaties to kā vienu no saviem iemīļotākajiem albumiem reiz 1990-to sākumā nosauca TIAMAT vokālists/ģitārists), ka noved pie šī albuma izdošanas CD formātā 1990.gadā ļoti nepopulārajā, krāpnieciskajā Wild Rags Records, ar kuru pēc tam tiek skaidrotas attiecības par nesamaksātajiem honorāriem visai tieši un brutāli, ņemot vērā, ka 3/4 grupas ir "powerlifters", jeb sātanisti-skinhedi-kačoki (apskatiet i-netā viņu fotkas). Konkrētais ieraksts ir bootlegs kas tapis vēl laikos (1990-to gadu otrā puse), kad BLASPHEMY vēl nebija atkal modē, tātad to taisījuši fani, kas par peņu nedomāja. Izdots tas tikai 333 kopijās... un roku uz sirds liekot varu teikt ka, pēc tam kad nopirku to no Nīderlandiešuy Damnation Rekords bosa Dana, neesmu redzējis to pārdodam nekur citur... nedz katalogos nedz internetā... Patiešām unikāls ieraksts un vēl unikālāka versija, jo neviens joprojām nav atšifrējis, kas un kur to izgatavojis.

Vairāk informācijas par šo unikālo versiju/ierakstu/postu lasīt šeit: http://klab.lv/users/sick_among_pure/111574.html
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.