muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 6th, 2009|04:46 pm
sick_among_pure
Labi, pietiks par politiku (tas domāts par manu iepriekšējo postu savā žurnālā), šis blogs domāts mūzikas izplatīšanai, tādas mūzikas kā gribu... uzdirst uz visu tiesībām un vēlmēm, iegribām.

Tātad mūzika... un mūzika, kas šķiet nekādus komentārus neprasa. Ja kāds klausās metālu un nezina, kas ir Black Sabbath, tad nav jēga skaidrot, jo tas aizņems ĻOTI daudz vietas. Pietiks ar to ka teikšu, ka BS pirmais albums "Black Sabbath" tiek uzskatīts par pirmo "heavy metal" albumu (lai gan opašu terminu tieši kā mūzikas stila apzīmēšanai esot ieviesis mans elks Viljams S. Berouzs, kad tolaik viņš rakstīja redaktora sleju žurnālā The Rolling Stone (un starp rindkopām mēdza "iešauties"... nu tā drusku:)))))

Photobucket Photobucket

Atšķirība ir tāda, ka šis ir puslegāls izdevums (vienu tādu pārdevui uz Ķīnu, vienu uz ASV, katru par aptuveni pieciem latiem tīrās peļņas), kas tapis PSRS ap 19989 un 1990.gadu un tas nav gluži "Black Sabbath" albums bet pirmo divu grupas albumu - "Black Sabbath" un "Paranoid" krustojums (no viena 3 no otra 5 gabali), turklāt iekļaujot retu dziesmu "Fairies Wears Boots" (vai kaut kā tā), kas atrodama tikai vienā albuma versijā (liekas 1970 vai 1971 US versijā un vienā retā singlā B pusē (ja nekļūdos par singlu)).


Kvalitāte ideāla ņemot vērā ieraksta vecumu, apstākļus, manas iespējas un formātu.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.