muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

93 Current 93 / Sickness Of Snakes - 1985 - Nightmare Culture [L.A.Y.L.A.H. Antirecords] Jul. 28th, 2009|04:24 pm
cloud_zero
Piedodied, beidzot links ir pielikts (a to es domāju, kāpēc šo neviens nevel. Nu kāpēc man neviens agrāk nevarēja pateikt, ka naktī liktajā postā nav linka). Tas kā parasti zem pirmās fotogrāfijas.

93 Current 93 / Sickness Of Snakes - 1985 - Nightmare Culture [L.A.Y.L.A.H. Antirecords]

320 kbps mp3 (jo wav sanāk par lielu)

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

B-puse: Sickness Of Snakes ir viens no pirmajiem, kārtējiem un daudzajiem Coil projektiem, kur tas ir tas pats Coil ar to pašu mūiku, sastāvu, bet citu nosaukumu, tāpat "prikola pēc". Dažreiz gan šiem projektiem bija ideja spēlēt kaut ko atšķirīgu taču beigās tie visi izvērtās par to pašu Coil. Šoreiz, gan viņiem pievienojies viens no pirmajiem Industrial Records un tātad Industrial mūzikas, kultūras un tēviem - māksliniekiem amerikānis Boids Raiss [Boyd Rice](pirms viņa, ja nekļūdos IR bija tikai Throbing Gristle (leibla īpašnieki, un zināmā mērā pre-Coil) un Cabaraet Voltaire; bija arī Monte Cazzazza, bet tas man liekas bija kādu kapeiku vēlāk). Tobrīd Boids "trokšņoja" zem nosaukuma NON un trokšņoja ir īstsais vārds 1) viņa "skaņdarbi" bija bez nosaukuma un struktūras un "piemēroti spēlēšanai jebkurā vinila ātrumājūs to vēkaties 33, 45 vai 78 tas bīs pareizi un tā tam arī jāskan", turklāt daudziem tālaika viņa ierakstiem bija pašizurbts otrs caurums nebūt ne vinila vinū un arī šis otrais caurums tika aicināts lietošanai (protams tikai mūzikai,; Raiss bija aktīvs heteroseksuālis). Raiss kopumā bija un ir ļoti pretrunīga figūra - viens no redzamākajiem, ietekmīgākajiem un nopietnākajiem un augstākstāvošajiem locekļiem Sātana Bazmīcā. Bija galvenais pretendents uz Antona maķivi klauna Šandora Laveja vietu (ko gan konkurenti mēģina noklusēt), tomēr pats atteicās no tā visa un jebkādiem kontaktiem, jo pārējie visi organizācijā esot bijuši pēdējie deģenerāti (te viņam taisnība, gribētos tik atgādināt, ka galvenais deģenerāts bija pats organizācijas nelaiķa vadītājs AŠLV), tad vēl bija atklātš šovinists, tad viņš vēl uzskatīja ka sievietes pelna sisšanu un jo vairāk, jo labāk (neizteikšu savu viedokli, mani nesapratīs), sadists un mazohists, eksperimentālā kino zvaigzne pie režisora Ričarda Volšenkrofta (kurš dibinājis Austrālijas alternatīvā kino festivālu). Filmas parasti ir... savdabīgas, bet viena lieta nekad netiek slēpta - atklāts antisemitisms, kam es 50% procenti piekrītu pret valsti (Izraēlas valsts ir mākslīgi RADĪTA UN TAI NAV TIESĪBAS PASTĀVĒT, TAS RAKSTĪTS PAT BĪBELĒ, JAUNA IZRAĒLAS VALSTS CELSIES TAD KAD ATNĀKS VIŅU MESIJA (NEAIZMIRSTIET, KA JŪDI NEKAD NAV JĒZU ATZINUŠI PAR SAVU MESIJU, BET JOPROJĀM GAIDĀ TĀATNĀKŠANU UN TĀDĒĻ VISORTODOKSĀLIE JŪDI SĒŽ... HAMAZ VALDĪBĀ!!! (pret ebreju valsti))), 50% nepiekrītu, normāli moderni ar politiku vai rewliģiju nesapisti .... (kā ai pareizi saka) .... jūdi, ir jaukākie cilvēki pasaulē, īpaši ja ir geji.:) Bet vispār viss tas bija nopietni.

Ar Coil kārtējo reizi neiepazīstināšu. Teikšu tikai, ka šie skaņdarbi parādījās vēlāk Coil izlasē kā Coil nevis SoS, turklāt ar vienu bonusu. Boida raisa izlasē parādījās tikai "Various Hands", kas bija nodēvēta par "Many Hands".

A puse: 93 Current 93 ir tas pats vēlāk pazīstamais Current 93... ko tur vēl piebilst. Savējie sapratīs.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.