muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

TK4 Nov. 17th, 2006|11:31 am
321
LOGO

TEHNOKARNEVĀLS 4
fenomena parādīšanās

15. un 16.decembris | Andrejsala

TehnoKarnevāls šoreiz dārdēs Andrejsalā blakus vecajai termoelektrostacijai. Pāris aizgājušās ziemas - ierastajā laikā, kad skurstenī svilpo decembra sniegputeņi un leduspuķes Tavā logā saulrietā piepilda istabu ar to savādo sarkano gaismu, tehnokarnevāla vīram vēl neizdevās atrast piemērotu nolaišanās platformu saviem starpgalaktiskajiem metāla putniem.Vēl kāds brīdis - vien dazas pastaigas aizsalušajos dārzos mēnesnīcā, pāris tēlaini momenti pie rīta kafijas krūzes veroties tur tālumā aiz loga, un ziema jau puteņos ielās, parkos, rūpnīcās.Tajās decembra naktīs aiz dzeltenajiem fabrikas logiem virmos skaņu ainavas un mašīnu dārdoņa, tā aizraus dejojošos tēlus kautkur izplatījumā līdz pat rītausmai tehnokarnevālā...





Gatavojiet tērpus un maskas - karnevāls ir klāt ! Rīgā, Andrejostas kultūras parkā 15. un 16. decembrī būs pietauvojies tehnokarnevāla kosmosa kuģis, lai aizvestu jūs naksnīgā ceļojumā starpzvaigžnu telpā. Divas dienas 3 telpās un teritorijā risināsies vēl nebijusi maskarāde ar labāko elektronisko mūziku uz šīs planētas, ko nodrošinās gan prominentie viesi no Anglijas un Lietuvas, gan vietējie diskžokeji un mūziķi. Par pasākuma krāšņo vizuālo tēlu rūpēsies Rīgas vadošie videomākslinieki, kuri ar speciāliāli šim karnevālam veidotajām videoinstalācijām radīs neaizmirstamu karnevāla gaisotni. Pasākuma laikā karnevāla telpās un apkārtējajā teritorijā tiks demonstrētas filmas, notiks izstādes un tiks izvietotas speciālas mākslas instalācijas, objekti no sniega utt, kā arī darbosies dažādas karnevālam piederošas atrakcijas un šovprogrammas.
Zvaigznes šogad būs Paul 'Damage' Bailey [HOG, 1881 rec | Birmingham | UK] - leibla 1881 records īpašnieks, izdevies uz UK underground techno kulta kluba "House Of God" ierakstu leibla, Birmingemas skaņu burvis, kurs savulaik mācijis producēt mūziku pat tādam grandam kā Surgeon. To var labi dzirdēt arī viņa relīzēs - eleganti savērptās elektronisko ritmu struktūras, skaņu ainavas, kosmisko sāgu cienīgs skaņdarbu sižets, apskaužami tehniski sarežģītas variācijas un pērkona dārdiem līdzīgais bass šogad tehnokarnevāla organizatorus likušas nešaubīgi izvēlēties Birmingemas mūziķi un dīdžeju par pasākuma īpašo viesi. Kopā ar viņu ieradīsies viens no Londonas talantīgākajiem techno producentiem - Max Duley [ ArcArt | London | UK ], kura atpazīstamais "introvertais" skanējums aizvedīs no Akropoles līdz pat nezināmām nākotnes kolonijām attālās galaktikās... Un trešais viesis - Lietuvas tehno dīva Dj Anna Lua no Subtek.Unit, kura priecēs ar savu lielisko setu mūs sestdienas vakarā.

Festivāla weblapas adrese : http://tk4.808.lv/ (drīzumā tiks atjaunota un palaista pilnībā)
Andrejsala: www.andrejsala.lv

Art/Video:
Kulless
Galka Kūlio
F1
CO2
Relict
Z99
Planktons
Ratniks

Audio:
PAUL DAMAGE [1881 records / Birmingham UK]
MAX DULEY [ArcArt/London UK]
ANNA LUA [Subtek.Unit / Vilnius LT]
Nikotīns
Ivarx
Max Brannslokker & Katya Tyukova
Miks un Kbrgs
Astron
Deep-z
Chehov
NGC-5128
Metaphor
Oxid
Rimi
Dmitry Zagga
Raimonds Mežaks
Po
2B
Bufetnieks
Drone
Gestapo
DV5
Civil
PlasticBomb


u.c. - tba
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.