Decembris 2010   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

pavasara gaidas

Posted by [info]signe on 2010.03.11 at 13:59
Kad romantika kļūst par ikdienu...
Košrags ziemā kluss, sniegu rekordi Latvijā dara savu- 100m līdz malkas šķūnim, apmēram tik pat līdz ciema ceļam - šķipelējām. Tas patiesībā ir mans darbs, jo Jānis pie malkas- nu es kā pilsētniece nemāku cirvi lietot - kamīnā sprakšķ, skats pa logu ziemīgs...darba diena pamazām pagarinās- nevaru no rīta gaismā nogulēt, nekādi kalni gan nav gāžami, lēns ritms. Ne sezona, dažreiz kāds brīvdienās atbrauc - mazliet slēpo, parasti atguļ un pastaigā, lasa, nomazgājas pirtī un atpakaļ ikdienas darbos- parasti tie ir rīdzinieki.
Kāda būs nākošā sezona - tas ir neatbildēts jautājums katru sezonu sākot. Visiem.
Mums būs ceturtā. Esam kļuvuši atpazīstamāki, to jūt.
Pagājušais gads bija labs, klientu kļuvis vairāk un mums prieks, ka spējam klusumu šeit noturēt... Esam apzinājušies savu mērķauditoriju - tie visvairāk ir rīdzinieki, grupas ar Latvijas ceļotājiem, tie ir vācieši, igauņi, poļi... jā un arī skaļie lietuvieši. Vēl jo projām uzskatu, ka Krievijas tirgus būtu ļoti nepieciešams.
Priecē klienti, kas kā gājputni atgriežas. Par tiem domāju, gribu iepriecināt -ar kūpinātu buti vai pašceptu maizīti.
Pa reizei atceros par varbūtējo cerību - PVN samazināšanu nakšņošanas pakalpojumu sniedzējiem, "bubinu " zem deguna par to, ka valstij neesam vajadzīgi - mēs eksportējam savu pakalpojumu, ka nav vienotas valsts attīstības programmas. Nekādas attieksmes pret tūrisma politiku valstī, tikai pirmsvēlēšanu reklāmas...

Liels prieks par jaunajiem Lauku ceļotāja projektiem -
http://slitere.lv/apmekletajiem/apskates_objekt/marsruti-kopa-ar-lauku-celotaju

- tie pie mums atvedīs nākošajā vasarā daudz Latvijas ceļotājus, noteikti arī Eiropas ceļotāji nesmādēs Slīteres bagātības.
Lielākais pagājušo sezonu ieguldījums un ieguvums ir atrašanās jaunajā Lonely Planet Baltijas ceļvedī. Nu tik jācenšas no tā neizlidot.
Te Slīterē ir iespējas iegūt pozitīvu enerģiju atgūties no vasaras skrējiena un atkal jau sagaidīt jauno sezonu ar optimismu un prieku redzēt nakšņotājus un atpūtniekus.
Šogad ceram, ka cerības par celtniecību kļūs par īstenību- pamazām attīstīsimies un kempinga mājiņas bez ērtībām nomainīsim pret labiekārtotām, bet tas jau vēl šajā vasarā nenotiks.
Pats patīkamākais, ka šis laiks cilvēkus padarījis draudzīgākus, piezemētākus un sirsnīgākus vieglāk strādāt. Lai mums visiem izdodas viss. Vēl priekšā grūts pavasaris un tad jau kā sienāži vasarā diesim.

Reply to this entry:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: