Kino - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Kino

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Filmas.lv Forum Cinemas Kinogalerija Acmefilm Rakstīt! ]

bedazzled, **** 17. Okt 2004|20:36
piccolo
shodien izdomaaju nedaudz paskatiities filmas, saaku ar The Terminal un izsleedzu peec pirmajaam 15min, sorry. nedomaaju, ka taa filma ir paaraak slikta un taa, bet kaut kas man tur ljoti neiepatikaas.. piemeeram, ka Toms Hanks nerunaa angliski, bet taa nebija vieniigaa lieta.

tad izdomaaju, ka jaapaskataas Man on Fire, bet izraadijaas, ka man bija ieviesusies kljuuda sisteemaa un filma krieviski gadiijusies.. shift+delete.

atcereejos [info]andzha rekomendaaciju par Bedazzled un filma man iepatikaas jau pirmajaa minuutee ;>.. daudziem liekas un liksies, ka shii filma ir suuds un varbuut taa taada ar ir, bet viss ir atkariigs no taa kaa uz to skataas. bija lietas/vietas un izpildiijums, kas man nepatika, bet tomeer.. taa ideja kopumaa man lika aizdomaaties un moraale tur skaista. shis viss ir pieraadiijums, ka pagaidaam mums ar [info]andzha sakriit filmu gaumes par 99.9%, pie tam mums taa gaume ir diezgan specifiska. :>

manupraat gandriiz katraa filmaa ir kaut kas labs, ko var ar noveerteet un kas biezhi vien izlvek visu filmu.. nopelna 2as zvaigznes par to vien.. par nieka joku, epizodi vai teelu.. bet ir filmas, kur nav pilniigi nekaa.. un no taadaam ir jaamuuk pa gabalu :/ (tuvu taadaam filmaam, ko peedeejaa laikaa esmu redzeejis ir The Girl Next Door un The Village)
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.