i_doser - Post a comment

About Post a comment
June 19th, 2007 - 08:43 pm
visko jaunu pamēģināju pēdējā laikā, tikai slinkums rakstīt. rakstīt bija daudz ko. īsumā.
opijs - tā arī ir, ka iedzen mieru. forša sajūta.
heroīns - lika man koncentrēties uz zemes dzīvi. skaidri redzēju notikumus. negribējās ļauties abstrakcijām. zemes dzīve bija baigi inčīgā, priekšmeti notikumiem bagāti. labi būs izmantot, lai redzētu stāstu, ko vēlāk pierakstīt kā gatavu.
dmt - esot baigais killers. un bija arī. reāli maina realitātes sajūtu nākamā dienā. brīžiem liekas, kas virsmas šķeļas. ekrāns izskatās reljefains, bet tā, ka veidojas smailes, tas ir, plaknes nāk un savienojas uz ārpusi, iet iekšpusē. galva dulla, bet to es atkal pierakstu lielajam karstumam.

jāpiebilst, ka visas pēdējā dienas vilni noklausos ap desmitiem vārtoties pa gultu. ļoti labi atslābina. tad iespraužu ausu aizbāžņus, lai netraucē nevajadzīgas skaņas, un tripoju visu nakti. kaut kur pa vidu izņemu aizbāžņus, jūtos priecīgs un notikumiem bagāts.

pēdējās dienās, pīpējot pie loga, tāda mazliet nepatīkama sajūta velk uz leju, tas ir, tā kā izlekt ķipa, bet es to kaut kā noslaktēju. ja mēģina no tās sajūtas izvairīties, tā kļūst pavisam nepatīkama, tāpēc es to palaižu garām. bieži, vārtoties pa gultu, aizvērtām acīm visur lidinos, pāri jumtiem. bieži lidojumu sāku no loga, pa kuru pīpēju. arī iztēlē dažreiz baidos, ka sasitīšos laizdamies lejā.

bet kopumā doma labāk pieskaras parādībām, vairākas reizes esmu ticis efektīvu vaļā no nepatīkamām situācijām pagātnē. kaut kā atšķetinās tās un izgaist. tāpat es stāvu vienā vietā bērnības dzīvesvietā un man nāk iekšā spēki no visām ar mani notikušajām situācijām, kļūstu veselāks (whole) un stiprāks.
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba