i_doser - Post a comment

About Post a comment
June 6th, 2007 - 05:05 pm
Experimental -> Brain+

masāža smadzenēm. noklausījos bija baigi labi, bet tagad viss krīt uz nerviem, zinu, ka varu to pārvarēt, manī ir svešķermenis. man ir aizdomas, kā tas tur gadījās. biju kādā pusē, kad man šķita, kāds no ģimenes locekļiem citā istabā ieslēdzis televizoru. mēģināju to ignorēt, bet vienā brīdī sajutu lielu karstumu, kas bija nepatīkami. tad strupi un veidā, lai sevi neiztraucētu, noteicu "izslēdz televizoru". dzirdēju neizpratni par manu repliku un sapratu, ka televizors nav ieslēgts, tas mani atviegloja, bet man vienalga šķita, es kaut ko dzirdu, tad nospriedu, ka tas kaimiņš spēlē saksofonu (ir viens tāds). logs bija vaļā, viss sakrīt. tas man patika labāk, nekā variants ar ieslēgtu televizoru.
tagad, kad atbrīvojos no šī kašķa, tas cerams man netraucēs.
šis saucās masāža smadzenei un seansa laikā bez nodoma koncentrēju uzmanību uz dažādām smadzeņu daļām, domās glāstīju tās ar roku, ar pirkstu malu iebraucu kādā gropē. bija ļoti labi. man ir aizdomas, ka manas smadzenes tagad ir tik aktīvas, ka man krīt uz nerviem lēnais notikumu ritms, man gribas savas smadzenes kaut kur aktīvāk pielietot. mēģināju patulkot bībeli, bet īsti nevēlējos un tas mazliet krita uz nerviem.
man ir teorija, ka katram vilnim vajag savu nodarbi pēc tam, lai labāk izmantotu potenciālu. pilnīgi noteikti manam šī brīža stāvoklim ir kāda ideālā nodarbe, ko es varētu veikt ar izcilām atzīmēm. labi, es tad padarbojošos svā abstraktajā windows grafiku vidē, tas ir bez definēšanas risināšu uzdevumus.
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba