[icon] hromeets -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.

Time:02:17 pm
vakar shim iestaadiijumam bij peedeejaa diena. cik es zinu, tad veras ciet uz remontu- griidas citas likts. un par to vai buus peec tam restoraans arii veel nav Galiigi izlemts.
tomeer, jebkuraa gadiijumaa paliek jautaajums- kur tagad vasaraa, liidz septembrim doties paseedeet, parunaat, iedzert teeju vai alu. Variantu nav daudz. Protams, ja spiid sauliite, neliist lietus var ignoreet miiljo kaartiibas sargu noraadiijumus un seedeet zaaliitee, bet shis variants ir atmetas gadiijumaa ja ir auksts vai lietains kaa vakar.
man tik pagaidaam ir tikai divi varianti...
1. Depo. bet... teeja maksaa 50 santiimi, muuzika var daudziem nepatikt, biezhi nav valjaa. bet ja nenotiek pasaakumi, tad ir diezgan tukshs. alus... neatceros cik. lielais sidrs maksaa 1.2ls
2. Pie teejkannas. bet... vienmeer ir piesmeekjeets taa ka nevar atveert acis, teeja 40 sant(labojiet ja kljuudos) parasta, negarshiiga. alus- nezinu. cieti neerti kreesli, skalja, daudzveidiiga un ... bieza publika.
3. Teejas naminjsh. pie veermaniisha, spilveniem izklaatais augshtaavs, kur var stundaam seedeet. teeja shausmiigi garshiiga. nemaksaa leetaak par 90 sant, nevar smeekjeet, nav paredzeeta lielai, atraktiivai vai skaljai publikai

taa kaa Riigaa esmu tikai nesen, citi varianti man nav izveidojushies. komentaaros gaidu priekshlikumus ar aptuveni aprakstu, miinusiem, cenaam...
comments: Leave a comment Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]shelly
Link:(Link)
Time:02:46 pm
Drausmīgi.
Var jau mēģināt zēlēt uz M6. "Tējas namiņš" toč atkrīt.
(Reply to this) (Thread)

[info]susure
Link:(Link)
Time:03:41 pm
M6? ... detalizeetaak? atrashanaas vieta, publika, cenas, sortiments?
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]shelly
Link:(Link)
Time:11:27 am
Pie unīša, neatceros, kā to ielu sauca. Cenas, cik atceros, normālas, publika pieciešama, var pīpēt, nav galīgi pārpīpēts, reizēm var spēlēt kārtis.
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]susure
Link:(Link)
Time:11:29 am
man liekas ka esmu tur bijusi.
ap astonjiem vakaraa, peec pusstundas paseedeeshanas acis no pieres spraagst laukaa duumu deelj
(Reply to this) (Parent)


[info]stiklene
Link:(Link)
Time:04:16 pm
Stockmann augšā Fazer Cafe. Tēja 30 un 50 sant. (divu dažādu firmu veidi); ir mīkstie dīvāni, bet bieži šķiet, ka iekārtojums ir ne pārāk veiksmīgs.

Unītī 2. stāvā cafeXpress. Tēja šķiet 30 santīmi, ir mīkstie dīvāni, bet bieži vien jau aizņemti.

abām iestādēm galvenais mīnuss - atrodas tirdzniecības centros
(Reply to this) (Thread)


[info]shelly
Link:(Link)
Time:11:27 am
Pīpēt var?
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]stiklene
Link:(Link)
Time:01:14 pm
10-12
un tad laikam no 18-22
(Reply to this) (Parent)


[info]illumine
Link:(Link)
Time:08:59 pm
Konventa Seetaa iekshaa iestaadiijums Maasas. Teeja laikam bija kaadi 70 sant un gadaas, ka piepiipeets, bet tur labi. taalaak ieksh Forum Cinemas Casablanca, labi saldeejuma kokteilji, 1.50 gan, bet sedeet var ljoti labi. Cik zinu, piipeet tur nedriikst. taalaka veel Salt ´n Pepper uz stuura 13.janvaara iela un 11.novembra krastmala. tur varbuut nav tik eerti seedeet, nav tik leeti(tik tishaam neatceros cik teja maksaa), bet atmosfeera laba. Veel ir Vecmeita ar kakji,pie prezidentes pils, es tur pedeejoreiz biju pirms gada, cenas neatceros, bet arii bija labi.
(Reply to this)

[icon] hromeets -
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:User Info.