www.gamenet.lv - Karalis ir miris, lai dzīvo karalis! part 2 [entries|archive|friends|userinfo]
www.gamenet.lv

[ website | GameNET ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| GameNET Apollo spēles gameZ Revolution ФРАГМЕNT ]

Karalis ir miris, lai dzīvo karalis! part 2 [27. Feb 2003|10:58]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

gamenet

[agressor]
Vakar forumā varējām lasīt ziņu par gameZ.lv aizvēršanu. Tāpēc mēs izlēmām šo pasākumu oficializēt un izteikt redakcijas viedokli, nevis tikai minējumus. Vecā, labā un tautā iemīļotā vienīgā melnā gameZ.lv dienas patiešām ir skaitītas.
Šādi vairs strādāt mēs nespējam. Tas nav noslēpums ka Zigmārs šeit veidoja kodu un visu savu brīvo laiku līdz melnai naktij veltīja. gameZ.lv kods sastāv no 4000 rindiņām, 42 tabulām un uz doto brīdi ir publicēti 180 kvalitatīvi un gari raksti. gameZ.lv programmēšanai, savukārt Dawis savu no mācībām brīvo laiku veltīja gameZ.lv rakstu rakstīšanai. Viss ko mēs ieguvām bija neslavas celšana vairākos "netīrās veļas mazgāšanas" portālos, kā arī pārmetumi, par to ka gameZ.lv ir pārāk maz raksti.
Bet vairāk par rakstu dienā mēs nevaram, un līdz šim neviens nopietni tā arī mums nav palīdzējis un pieteicies ar rakstīšanu.

Šajā laikā esam sastapuši daudz jaunu draugu, daudz pateicības vārdu, bet esam sastapuši arī nodevību. Daudzi šo pasākumu nosauc par komerciālu un apgalvo ka datorsalonam M79 šis pasākums ienes milzīgu peļņu. Ja tas tā būtu tad Latvijā mēs redzētu gamespot.com. Diemžēl mēs redzam tikai mūsu mazo gameZ.lv, kas jau kļuvis par gameru iecienītāko vietu, bet diemžēl divatā mēs vairs nespējam. Ilgu laiku gaidījām palīgus, bet rezultāts nekāds. Tāpēc ja vēlies lai gameZ.lv nenomirst raksti uz editor@gamez.lv un varbūt ir iespējas ko mainīt!

katrā gadījumā
aicinam visus pirmdien (3.martā) šeit pat www.gamez.lv uz kopīgām "melnā" gameza bērēm!
Mums ir sagatavots mazs pārsteigums priekš Jums.

ar cieņu gamez.lv redakcija

p.s. no posta autora. piracy harms PC gaming
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]capslock
Date:27. Februāris 2003 - 12:03
(Link)
ehm, re kaa... nabaga gamez, nabaga zigmaars... kas, imho velreiz uzskatami pieraada pointu par to, ka ideja reanimet gamenet uz entuziasma pamata ir samera utopiska... zigmars jau ari paljavas uz to, ka vinjam tur nekas jadara nebus, vecie gamenetieshi saspietos ap projektu un piebazis pilnu ar zinjam - iespeja tika dota visiem, tachu kursh no mums to izmantoja? es, piemeram, ljoti atri sapratu, ka man nav tam laikam, bet galvenais jau veleshanaa, kosmo tapat ka es, ne vairs isti geimo, ne zinjam seko, martcore ir pilniigaa pagriide noliidis, internetaa ieskatas reizi menesi un majas geimo gadus 3-5 vecas speles ierobezhoto kompja resurusu delj, mojo gan kaut ko pashiverejas, bet vairak tomer piestrada pie rakstiem apollo, kur vinjam par to maksaa, bungjis/vecais chiiteris dzivojas kaut kur vai nu Shveize, vai Belgijaa, kur nu vinjam ta meitene tagad isti strada, aggresor, fxp, actionman un laikam jau ari jumanji ir nodevushies revolution.lv, raver un renegade kaut kur klusitem ir nosvidushi, vienigi laikam andza un kamazs kaut kadas dzivibas pazimes izrada...

ko tas nozime? ka vardos visi ta ka butu baigie daritaji, bet prakse pieradas, ka pat ja ir veiksmigs sakuma uzraviens, pec laika shis entuziasms noplok... (shaja zinja visu cienju revolution). mums bija iespeja pacelt raver lapu, cietnja spelju sadalju, gamez.lv, bet visi shie projekti jau ir aizsaulee... kads iemesls lai butu domat, ja mes pa visiem meginasim velreiz, tad shoreiz bus labak? vienigais veids kaa pacelt shadu projektu, butu algot 2 cilvekus, kam tas butu pamatdarbs, parejiem piepalidzot, ka tas bija gamenetaa - savadak es neredzu veidu, ka nodroshinat regularu informacijas pluusmu.

savukart par naudam un reklamdevejiet - forget it. nedomaju, ka internet reklamu tirgus shaja laika butu radikali mainijies.

un protams, es bushu tikai priecigs, ja jus man spesiet pieradit, ka man nav taisniba... :)
From:[info]andza
Date:27. Februāris 2003 - 12:38
(Link)
Nu, jaa, Kamazs jau tagad vairaak programmeeshanai un game-developingam nodevies, es atkal pilniigi iegruziijies esmu taja zjurnaalaa Pele par tehniskaas daljas redaktoru haltuureejot, taa kaa gamez.lv, lai arii briizjam sirdapzinja mociija, tomeer rakstus suutiit nebija laika/bija slinkums/taupiiju iedvesmu tiem pashiem Peles rakstiem.
Piekriitu shim momentam par to, ka ir jaabuut tajaa lietaa iekshaa ar kaartiigu nodarbinaatiibu (mums tur taada diskusija ar agressor par shamo lietu izveersusies, kursh vairaak tic entuazisma speekam, un, redz, ka revolution.lv ietvaros to diezgan veiksmiigi pieraada), bet Tava pati peedeejaa fraaze man tomeer pasvieda vienu ideju, kuru gan pashlaik neizpaudiishu, jo taas iespeejamiiba realizeeties ir atkariiga no viena cita galvenaa faktora, uz kuru veel jaapagaida.
Varbuut var pieraadiit, ka Tev nav taisniiba, varbuut...
[User Picture]
From:[info]madevil
Date:27. Februāris 2003 - 13:25
(Link)
caps es piem. dziiviibas paziimes neziraadu principa peec jo man kretinee gamez.lv publika (mazi aptrakushi kaunterstraikeriishi - vienaa vaardaa sakot zaljie) un arii pac saic kaa taac, bet tas galiigi nenoziime ka esmu down: tagad darbaa seezhot briivaa laika sameeraa dauc (nesuudzos ;) un pa saitiem lozhnjaaju vislaik kaa arii ar geimoshanu viss ir shtokos ;) gan SP gan MP man buutu veel 2 taadi kexi paziistami kas reaali vareetu newsus mest iekshaa beeeeeet nuuuuuu nezinu vaij viens ir karotaajs ;( un vispaar es jau agressam labu laicinju kriitu uz nerviem ar to ka vajag vajag tikaij ar taam summaam ir kaa ir ;) bet taadu kreiso saitu arii taksh nevienam nevajag njammmmms un iisteniibaa ir taa ka nuuuuu man shkjiet: labaak ka mees (vecie veteraani :)))) to izdaram nekaa kad saax njemties zaljie gurkji un tas agraak vai veelaak notix par to nu es neshaubos LUUK KAA IR ! ];-)
[User Picture]
From:[info]madevil
Date:27. Februāris 2003 - 13:27
(Link)
par to iemeslu domaat: nuuuu taisniiba jau tev vien ir ;\ bet taaadaa gadiijienaaa kaac tolks vispaar kauko dariit ?? viss jau reiz beidzas utt utt (aij nu labi, nesaakshu tagad savu dziljo folosofiju biidiit ;)))
[User Picture]
From:[info]madevil
Date:27. Februāris 2003 - 13:29
(Link)
any of you on IRC ?
From:(Anonymous)
Date:27. Februāris 2003 - 13:40

(Link)
Nav ko spēles spēlēt! Ir jāstrādā!
[User Picture]
From:[info]agressor
Date:27. Februāris 2003 - 14:20
(Link)
[User Picture]
From:[info]madevil
Date:27. Februāris 2003 - 14:28

(Link)
maybe even tragjiski ?
[User Picture]
From:[info]actionman
Date:27. Februāris 2003 - 14:30

entuziasma vara

(Link)
Protams uz tiira entuziasmu muuzhiigi nebrauksi. Arii revolution.lv to saprot. Lielaakais faktors ir publika. Lasiitaajs, kurm ir prieks rakstiit jau nu noteikti nav piebezdeetaa internet klubaa seedosh mazgadiigais CS friiks. Diezgan skumiigi, ka Latvijas (PC geameru daudzums krietni paaraaks par internetaa seedosho videogameru skaitu) apstaakljos pat lielaakaa PC speelju saite ir spiesta tureeties uz tiira entuziasma un nepaartraukti karot ar saviem lasiitaajiem. Manupraat shii ir nisha, kas tuksha nepaliks. Izbeizdaas gamenet, tapa games.lv. Peec gamez.lv buus kaads cits vortaals - cerams dziivotspeejiigaaks. Vieniigi zheel, ka ar katra PC-geimu formuma naavi - rakstiitvarosho veteraanu skaits saruuk, liidz ar ko arii Latvijas PC-gaming media kvalitaate samazinaas. Ja laapu pacels kaadi siikuchi no piebezdeeta internet kluba, nevis shie pashi "mees vairs nevaram, bet kaadam tas ir jaadara" veteraani, tad rezultaataa Latvijas netaa PC-geimeriem neviens source nebuus.
[User Picture]
From:[info]madevil
Date:27. Februāris 2003 - 14:40

Re: entuziasma vara

(Link)
r3sp3ct !
From:[info]wiseguy
Date:27. Februāris 2003 - 16:17
(Link)
Man gan liekas, ka tas "gamez.lv is dead" ir buļļa kakas, kautvai dēļ tās piebildes par pārsteigumu. Pieļauju, ka m79 klientu skaits ir palielinājies, lai arī ne pārāk dramatiski, bet tomēr, pateicoties gamez.lv un boot.lv. Tāpēc es domāju, ka tajā 3. martā tiks prezentēts jauns dizains un varbūt jauna koncepcija, vai kas tamlīdzīgs, ar ko būtu skaidrojams arī rakstu trūkums, tb Dawis gatavo rakstus jaunajam gamez.lv, lai nebūtu tukšums. Un jā, tas tiešām esmu es, kurš piereģistrējās cibā tikai, lai nebūtu anonīmais pļūtītājs.
From:[info]andza
Date:27. Februāris 2003 - 17:12
(Link)
Saliksim nedaudz pa plauktinjiem iespeejamaas un klasiskaas probleemas, kaadas var buut speelju saitam:
1)Apmekleejums (freelance projektam prieksh pashiem pofig, maksas projektam kritiski svariigi)
2)Infas atjaunoshana (atkariiga no entuazisma amount`a vai naudas amount`a)
3)Publika (Liels, plashai publikai domaats saits ir vairaak apdraudeets, bet no otras puses var arii varbuut veiksmiigi nobaazt siichus kaadaa forumu grupaa (piem. "CS,GTA3,Mafia party"), un paareejaas vietaas dziivoties vairaak vai mazaak netrauceeti. Pashiem sev taisiitam saitam atkal var nepiesaistiities kaut kaada grupa hardcore gameru, kuri vienkaarshi neuzzinaatu par taadu)
4)... luudzu turpiniet
[User Picture]
From:[info]djhurio
Date:27. Februāris 2003 - 18:20
(Link)
Es jau esmu paardziivojis GameNet naavi, taa ka gameZ naave vairs neshtjiet tik tragjiska. Un speeles kaut kaa arii vairs negribaas speeleet. Ai, vispaar man jau pie kaajas taas speeles.
Tagad buus interesanti paveerot, kas notiks:
1) Vai Zigmaars padosies siichu luugumiem un turpinaas gamez.lv?
2) Vai kaads no gamez.lv lasiitaajiem reaali saaks kaut ko rakstiit (soliit jau sola)?
3) Vai gamez.lv paarspees gamenet.lv peecnaaves komentu skaitaa?
4) Kas buus pirmdien?
5) Kas buus naakamais?
[User Picture]
From:[info]agressor
Date:27. Februāris 2003 - 18:25
(Link)
jaataisa laikam http://pc.revolution.lv tikai ar muusu atlasiitajiem vecajiem bukiem un jaadzen no vinjiem ruusa aaraa :))))
[User Picture]
From:[info]madevil
Date:27. Februāris 2003 - 19:00

(Link)
agresss, jeezinj netiishaam no tv5 trepeem noveelies ???? nu viss respekt tev protams veci bet ko tu taa ??? sirc par mums sap vaij ? :)))))) how nice o you ;))) hehehehe
From:(Anonymous)
Date:28. Februāris 2003 - 09:22
(Link)
izskatas, ka agr galiigi jumts aizbraucis:)s.
[User Picture]
From:[info]agressor
Date:28. Februāris 2003 - 12:36
(Link)
nu kur var shitaa maazhoties tipa lielais headeris www.gamez.lv