futbol_hokej's Journal - Day

Monday, July 3, 2006

8:18AM

vieniigais mierinaajums ENG zaudeejumaa ir tas, ka Eriksons apdirsaas par 150% - tik stipra peec sastaava, bet tik impotenta peec speeles ENG nebija arii tad kad EC bezceriigi neizkljuva no grupas 2000ajaa, vai peec tad kad peec drausmiigaa nefarta tas (un van Bastens) turpinaajaas un nelaida valjaa 1988ajaa, meegjinaajums no ENG uztaisiit ITA beidzies veiksmiigi, un smiekliigaakais, ja veel buutu panjeemis veel kaadu uzbruceeju/uzbruukosho, kas var kaut ko izdariit - liidziigi kaa Lennons kaut vai, tad visdriizaakaak tiktu taalaaak, bet nu ar shaadu sastaavu taa nospeeleet, shit happens.

un nez kaa treninjos paareejie situshi pendeles, ja Karagers bija labaakais ?!

nez, vai kaads veel ir ieveerojis, ka ljoti izskataas peec EC'00 atkaartoshanaas, kad pusfinaalaa speeleeja maajinieki-ITA un FRA-POR, piedevaam veel FRA pa celjam bija uzvareejushi ESP, bet POR ENG ?! es tikai ceru, ka veestures atkaartojums liidz galam nenotiksies un GER buuus ne tikai finaalaa, betvarii 4o zvaigzniiti varees sev piespraust.

(2 comments | comment on this)

6:15PM - Free agent madness

Jāsaka - negaidīti darbīgs weekends ir bijis NHL GMiem: apmēram šāds, ja nu kāds ne īpaši seko līdzi )

Current music: Clive and Naomi - Open The Door
(2 comments | comment on this)

8:12PM - The way of the veteran

Apdeits:

1. Pronžērs beigu beigās ir aiztirgots uz Anaheimu. Auč. Kaut gan pāris Nīdermaijers / Pronžērs izklausās iespaidīgi. Pretī naftinieki saņem Džofriju Lupulu un kaudzi draftpiku.

2. Stevie Y aka Stīvs Aizermans ir paziņojis par slidu kāršanu vadzī. Mirklis klusuma, cieņā pieliecot galvu.

3. Belfūrs cer ieinteresēt Detroitu - ha, history repeating.

Current music: Sonic Youth - Jams Run Free
(comment on this)

8:43PM - TOTO 1/2 fināli

Es drusku vēlāk saskaitīšu punktus, zinu tikai pēc aptuveniem aprēķiniem, ka Vienna ir pienācis man klāt par trīs punktiem, tā ka tagad man vairs tikai +2, un cīņa par pjedjestālu tikai sākas :)

Vācija - Itālija
Francija - Portugāle

Runājot par simpātijām, mani favorīti (sirdij tuvākie) no šiem četriem ir itāļi. Ja nepaņem itāļi, tad lai tiek mūsu mīļajam kailgalvim ordenis pirms pensijas. Nu, ja ne kailgalvim, tad lai priekšzīmīgajam ģimenes tēvam Figu. Bet tikai ne ģermāņiem!

(12 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day