P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


Reply To:

Re: Karš par narkotikām! @ 17:52

[info]sick_among_pure posted in [info]drugs:

Tu visu saki pareizi, bet diemžēl nekop jaunu. Tie kas ir tajā iekšā paši to zina, tie, kas nav ar to saistīti, baidīsies tāpat, jo valsts tos biedē.
Runā gandrīz kā Viljams Berouzs grāmatā "Junky" vai filmā "Drugstore Cowboy". THE WAR ON DRUGS!!! Latvija, policejiskā valstī, kurā policija nodrošina jumtu tirgotājiem (savējiem, kuri pārdot izņemtās un "iznīcinātās" narkotikas) tas vairāk izskatās pēc slēpšanās un atbildības noņemšanas no sevis. Paši ir jumts, bet pasi ar to biedē... tā teikt, lai pašiem nāk naudiņa, un lai varētu arī Kriminal inform palielīties ar briesmīgu recidīvistu aizturēšanas operāciju,kad vienkārši čalis par savu haltūrā nopelnīto naudu kopā ar draugu vienkārsi gribēja k-kur iešauties. Un vēl tā mūžīgā biedēšana. Paši rada vidi (nevienam nav noslēpums, ka jau gandrīz 20 gadus M.Kalna un Ludzas ielas rajonā tirgo heroīnu - pats esmu pircis, un butu nauda nopirktu arī šodien, tai pat laikā kvartālu tālāk atrodas policijas iecirknis). Iemīļotais poliču variants ir atsist nieres un atņemt visu naudu, ja tev ir, un tad vienkārsi atlaist. Ja vajag pildīt plānu, tad kāds zapaļījies bariga tiek paņemts pie dziesmas, bet vietā stājas kāds cits ģimenes loceklis (pārsvarā runāju par čigānu/romu ģimenēm). Pēc laika (parasti ne vairāk kā pāris gadi) tā/tas iznāk no cietuma, un viss ir savās vietās:)) Esmu to pats vairākas reizes pieredzējis (nevis, ka mani sēdina, bet to ka iznāk sēdinātie un jau nākamajā dienā tirgo). Secinājums: menti ir vai nu idioti... vai nu tas ko aprakstīju (man pat ir daži piemēri, bet es vēl gribu kādu laiku nodzīvot).
Hera cena pieaugusi? Kad ASV ienāca Afganistānā, lai it kā starp citu arī apkarotu narkotikas (lai gan vienīgie apkarotāji bija Taleban - viņu dziļās reliģiozitātes deļ, kas aizliedz šādas vielas), tad kg cena nokritās līdz 300 USD par KG, kas ir 0,03$/g. Tas notika tādēļ, ka kopš ASV spēku ienākšanas opija magoņu audzēšana situsi visus rekordus. Uzmini, kam šī naudiņa aiziet (protams caur starpniekiem)... Uz mums gan tas mazāk attiecas, jo mēs lietojam bijušās PSRS dienvidu republikās, galvenokārt Uzb ekistānas produktu, kurš, ja nav atjaukts pārāk, tad ir labāks par eiropas (lai gan arī tur jāskatās no vietas un dīlera ir ļoti daudz kas atkarīgs).
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.